Hebban vandaag

Nieuws /

Connie Palmen sluipt Millennium 4 voorbij in Bestseller 60

De literaire roman neemt het over van de thriller in deze editie van de Bestseller 60. De laatstverschenen roman van Connie Palmen, getiteld 'Jij zegt het', zorgt ervoor dat het vierde deel van de Millennium-reeks na vijf weken op de tweede plaats staat.

Met de aftrap voor de Kinderboekenweek zijn er genoeg kinderboeken in de lijst terug te vinden. Jochem Myjer levert enkele plekken in met zijn Gorgels en is terug te vinden op plek 5. Slechts één plek lager vinden we het achtste deel van Dagboek van een muts, Er was eens..., dat een explosieve binnenkomst heeft in haar eerste week. Op plek 7 vinden we De Poepfabriek van Marianne Busser en Ron Schröder waarin we vrolijke versjes over dieren staan. Met drie kinderboeken in de top tien heeft de Kinderboekenweek een vliegende start.

De hoogste nieuwe binnenkomers van deze editie zijn het essay voor de Maand van de Geschiedenis Droom & daad van burgermeester Ahmed Aboutaleb (plek 3) en het persoonlijke verslag van boerenzoon en schrijver Chris Stoop in Dit is mijn hof (plek 4). De laatste titel werd door het boekverkoperspanel van De Wereld Draait Door verkozen tot boek van de maand.

Opvallend is de aanwezigheid van maar liefst drie gebundelde edities met de verhalen van Tom Poes en Ollivier B. Bommel. De verhalen uit de pen van Marten Toonder verschenen eerder in het NRC Handelsblad en zijn nu in boekvorm uitgebracht. We vinden de bundels op de plekken 41, 44 en 45 terug. 

Overige nieuwe binnenkomers zijn: De mensen van 1-1-2 van Annette Born (plek 38), Ter voorbereiding op het volgende leven van Atticus Lish (plek 42), De oppas van Jet van Vuuren (plek 56), Dummie de mummie en de drums van Massoeba van Tosca Menten (plek 59) en Het geheim van mijn man van Liane Moriarty (plek 60).

Hier vind je de volledige lijst van de Bestseller 60.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Connie Palmen sluipt Millennium 4 voorbij in Bestseller 60

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken