Advertentie

Hebban vandaag

Column /

Craving Pages Blog: Comics lezen op een e-reader

door Hebban Crew 2 reacties
Joany de Vries, werkzaam voor Hebban blogs, houdt al jaren een goedlopende blog bij, genaamd Craving Pages. Joany is de eigenaresse en oprichter van Craving Pages. Ze blogt over boeken en recenseert behalve voor haar eigen site ook voor Chicklit.nl.

In 2013 organiseerde Joany de eerste, officiële Nederlandse Leesmarathon en is zij tevens de auteur van het boek De legende van Atargatis. Boeken zijn haar passie, en die deelt ze graag met de wereld om haar heen. Op Hebban Young Adult zullen wij geregeld aandacht besteden aan haar blogs.

Joany heeft een zwak voor technische snufjes en hypermoderne gadgets en vindt het erg leuk om haar eigen gadges te testen, zo ook haar e-reader van het merk Kobo.

Ze heeft veel plezier van haar Kobo e-reader, maar Kobo heeft ook de belofte gedaan dat de e-reader ideall is voor het lezen van stripboeken en manga's. Aangezien Joany veel interesse heeft in graphic novels onderwerpt B

Ben je nieuwsgierig naar Joany's bevindingen. Klik dan op de link en lees verder op CravingPages.nl om te ontdekken of het inderdaad mogelijk is om een graphic novel op de Kobo e-reader te lezen.

Comics lezen op een e-reader

Klik hier om ook het artikel 'Laat ze strips lezen!', eerder verschenen als dossierartikel op Hebban Young Adult.Over de auteur

Hebban Crew

2142 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Craving Pages Blog: Comics lezen op een e-reader

 

Gerelateerd

Over

Joany de Vries

Joany de Vries

Joany de Vries is werkzaam voor Hebban blogs, houdt al jaren een goedlopende blo...

Gesponsorde boeken