Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Daniëlle Oonk: "Alles is liefde"

Morgen verschijnt 'De grote waarheid', een spiritueel boek van yogadocente Daniëlle Oonk, dochter van zangeres Willeke Alberti en vrouw van voetballer John van 't Schip.

Daniëlle heeft zich verdiept in yoga, zen, mantra's en meditatie. Wanneer zij en John een moeilijke tijd doormaken, heeft ze een spirituele ervaring. Ze beseft dat het leven eeuwig is en wij spirituele wezens zijn. Op haar zoektocht naar innerlijke vrede en huiselijke harmonie ontdekt ze een alomtegenwoordig en goddelijk plan. Toeval bestaat niet. Alles is liefde.

De voetbalvrouw en yogadocente vertelt in het boek openhartig over haar verliefdheid voor andere mannen. Ze wilde het boek alleen uitbrengen als echtgenoot John zijn zegen gaf. Dat deed hij, volgens Daniëlle omdat hij een 'geweldig gevoel voor humor heeft en heel goed kan relativeren'.

Dochter Estelle (22) noemde het ’de grote leugen met een schaterlach’ en zoon Davey (24) noemt het, met een lach als een boer met kiespijn, "een spiritueel pornoboek." Broeflief Johnny de Mol oordeelt over het schrijversdebuut van zijn zus: “Liefdevol, eerlijk, spiritueel en heel bijzonder! Zo is mijn zus en zo schrijft ze ook.”

Daniëlle Oonk probeert met De grote waarheid over te brengen: Volg je hart, stop met zoeken naar liefde buiten jezelf: jij bent de liefde zelf!

Vanaf 9 juni ligt het boek in de winkels.Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

940 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Daniëlle Oonk: "Alles is liefde"

 

Gerelateerd

Over

Daniëlle Oonk

Daniëlle Oonk

Daniëlle Oonk (1968) is yogadocente en maakte in 2014 een cd met mantra's, ...

Gesponsorde boeken