Nieuws /
De 10 bestverkochte culinaire boeken week 19
Er zijn weinig veranderingen te bespeuren in de Top 10 Eten & Drinken deze week. Geen nieuwe titels in de lijst. Powerfood staat weer standvastig op 1.
Er is goed nieuws voor de liefhebbers van Powerfood: in juni wordt het nieuwe boek van Rens Kroes verwacht: Meer powerfood, van Friesland tot New York.
In de Bestseller60 staat net als vorige week slechts een culinaire titel: Powerfood van Rens Kroes. Het boek daalde van 43 naar 55.
Top 10 Eten & Drinken week 19
1. Rens Kroes - Powerfood (1)
Genieten staat centraal in dit kookboek voor een gezonde en gelukkige leefstijl.
2. Michel Hanssen - Spice wise (2)
Koken met kruiden en specerijen zonder zout. Met recepten van SVH Meesterkok Hanssen.
3. Fern Green - Groene sapjes (4)
Gezonde en lekkere recepten voor sappen van groente en fruit, superfoods en minder voor de hand liggende ingrediënten.
4. Pauline Weuring - Uit Pauline’s keuken (8)
Vijf jaar geleden begon ze haar foodblog. Dit is het eerste boek. Haar motto: 'Live, Love, Eat'. Lekker en niet te ingewikkeld.
5. Kris Verburgh - De voedselzandloper (5)
Met welk voedsel rem je veroudering af en voorkom je, voor zover mogelijk, ziektes? Gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.
6 Rudolph van Veen - Rudolph kookt 2 (10)
Basiskookboek met makkelijke recepten voor iedereen. Want iedereen kan koken.
7. delicious. Hét saladeboek! (3)
100 bijzondere (maaltijd)salades. Inclusief dressings en bijgerechten.
8. Nina de Bruijn en Elise Gruppen - Chickslovefood (3)
Spin-off van het populaire foodblog. Gezonde en makkelijke recepten met maximaal 5 ingrediënten.
9. Pascalle Bonnier & Mathijs Kok - Havermoutje (7)
Havermout… wat kun je ermee? 70 gezonde en lekkere recepten, ook voor een ontbijt met je date.
10. Jasmine en Melissa Hemsley - Hemsley + Hemsley. De kunst om goed te eten (9)
Maak spaghetti van courgette en verban de suiker. Ruim 150 eenvoudige recepten, passend bij elke levensstijl.