Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

De 10 bestverkochte culinaire boeken week 26

De CPNB publiceert wekelijks de Bestseller 60, de 60 bestverkochte titels van de voorgaande week, en onder meer een Top 10 Eten & Drinken. Bekijk hier welke 10 culinaire boeken de afgelopen week het best verkocht zijn.


Het is barbecue tijd, zoveel is wel duidelijk als je naar de Top 10 Eten & Drinken van deze week kijkt: maar liefst drie van de tien titels zijn barbecue boeken. Fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ van BBQ expert Steven Raichlen, Smart BBQ van chef-kok Julius Jaspers en Tijd voor een barbecue.


Ook deze week is een ‘healthy’ lifestyle en bijbehorende manier van eten onverminderd populair. Vier boeken helpen je met het overstappen naar een gezonde manier van eten en leven: de twee boeken van Rens Kroes, Powerfood en Powerfood - van Friesland naar New York, Groene sapjes en SLA.


In de Bestseller60 staan deze week twee titels uit de Top 10 Eten & Drinken. Op 5 staat het nieuwe boek van Rens Kroes, Powerfood – van Friesland naar New York. Fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ van Steven Raichlen komt nieuw binnen op 59.


Top 10 Eten & Drinken week 26

1.   Rens Kroes - Powerfood. Van Friesland naar New York (1)
Verwen jezelf met gezond voedsel. Recepten voor elk moment van de dag, voor een gezonde leefstijl en een goed humeur.

2.    Steven Raichlen - Fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ (4)
Geen spiesjes of hamburgers, maar creatieve recepten van grillgoeroe Raichlen.

3.    Rens Kroes – Powerfood (3)
Genieten staat centraal in dit kookboek voor een gezonde en gelukkige leefstijl.

4.    Ida de Haart – SLA (2)
Groen, gezond, maar vooral geweldig lekker. Suikervrij, tarwevrij en zonder koemelk.

5     Julius Jaspers - Smart BBQ (-)
Naast standaard vlees en vis, ook groenten, fruit en desserts voor alle soorten barbecues.

6.   Karin Luiten - Het grote zonder pakjes & zakjes kookboek (6)
Bundeling van twee delen 'Zónder pakje & zakjes'. Populaire gerechten uit de supermarkt, maar dan zelfgemaakt.

7.    Fern Green - Groene sapjes (5)
Gezonde en lekkere recepten voor sappen van groente en fruit, superfoods en minder voor de hand liggende ingrediënten.

8.    Nina de Bruijn en Elise Gruppen – Chickslovefood (7)
Spin-off van het populaire foodblog. Gezonde en makkelijke recepten met maximaal 5 ingrediënten.

9.    Rudolph van Veen - Rudolph kookt 2 (-)
Basiskookboek met makkelijke recepten voor iedereen. Want iedereen kan koken.

10.  Ross Dobson - Tijd voor een barbecue (-)
De favoriete recepten van chef-kok Dobson voor een barbecue met familie en vrienden.

Bron: CPNB



Over de auteur

Natascha van der Stelt

450 volgers
687 boeken
20 favoriet


Reacties op: De 10 bestverkochte culinaire boeken week 26

 

Overig