Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

De 25 mooiste boeken van... Frank Krake

Hebban is op zoek naar de duizend mooiste Nederlandstalige boeken aller tijden. Op basis van de top 25 persoonlijke favorieten van duizenden Hebban-lezers wordt in september de tweede editie van de Hebban 1000 gepubliceerd. Vandaag de top 25 van schrijver Frank Krake!

Frank Krake (1968) studeerde Marketing Strategy aan de RUG. Hij publiceerde in de Verenigde Staten en schreef de autobiografie De rampondernemer (2013) en Menthol (2016) over de eerste neger in Twente. In 2018 verscheen zijn meest recente boek De laatste getuige, dat het levensverhaal vertelt van Wim Aloserij, die drie concentratiekampen en een scheepsramp overleefde.

'Vijfentwintig boeken, vijfentwintig keer intellectueel eigendom dat door de auteur met de wereld wordt gedeeld, vijfentwintig stijlen en vijfentwintig smaken. Onvergelijkbaar en onuitwisbaar. met nagalm, nasmaak en herinneringen. Niets is fout, alles is goed. Roept u maar...'

Vijf willekeurige boeken uit Franks 25

 

Frank Krake's volledige lijst bekijken én benieuwd naar zijn nummer 1?

Bekijk hier de complete top 25

Begin vandaag met je persoonlijke top 25

Surf naar hebban.nl/1000 en maak jouw persoonlijke lijst van vijfentwintig mooiste boeken die je ooit las aan. Een prachtige trip down memory lane. Want welke boeken maakten in jouw leven een onuitwisbare indruk? Om welke boeken heb je hardst gelachen of gehuild? Welke trokken je uit je leesdip of heb je heel vaak getipt aan vrienden, familie of collega's? Dat zijn de boeken die een plekje op jouw Top 25 Mooiste Boeken verdienen.  

Om een top 25 aan te maken heb je een (gratis) Hebban-account nodig. Je bepaalt zelf of de lijst die je maakt zichtbaar is voor iedereen, alleen voor leden of alleen voor jezelf. 

Klik hier en begin direct!

Wil je ook kans maken op zo'n kek linnen Hebban-tasje, klik dan hier voor de spelregels.Over de auteur

Frank Krake

43 volgers
6 boeken
4 favoriet
Auteur


Reacties op: De 25 mooiste boeken van... Frank Krake

 

Over

Frank Krake

Frank Krake

Frank Krake (1968) studeerde Marketing Strategy aan de RUG. Hij publiceerde in d...

Gesponsorde boeken