Hebban vandaag

Community /

De beste wensen van de Hebban Crew!

door Hebban Crew 72 reacties
Gelukkig Nieuwjaar! Het is januari en we verklaren Boekenjaar 2021 voor geopend! In dit artikel vind je de nieuwjaarswens van de Hebban Crew en een vooruitblik op de eerste weken van 2021 op Hebban.

Gelukkig Nieuwjaar!

We wensen jullie natuurlijk allereerst een gelukkig en gezond 2021! We hopen op een jaar waarin we weer verrast worden met mooie, spannende, bijzondere, leerzame en interessante boeken. Maar ook een jaar waarin de boekhandel de kans krijgt om een bijzonder pijnlijk 2020 snel te kunnen vergeten en we met elkaar kunnen werken aan een gezonde toekomst. Een jaar met grote plannen en fijne vooruitzichten. Een jaar waarin we weer op zoek gaan naar het meest in het oog springende debuut en de spannendste Nederlandstalige thriller. Een jaar waarin we het beste spannende korte verhaal gaan bekronen met de eerste Zilveren Strop en het beste fantasyverhaal met een Harland Award. Een jaar waarin we elkaar inspireren en de liefde voor mooie boeken met elkaar blijven delen.

Vandaag trappen we Hebban Reading Challenge 2021 af met een actie waarbij je dagelijks een Boekenbon van maar liefst honderd euro kunt winnen en je je favoriete boekhandel een klein beetje kunt helpen door tijdens en na de Lockdown daar je gewonnen Boekenbon te besteden.

Veel plezier tijdens de Reading Challenge Kick-Off Weken. Laten we er met elkaar een fantastisch jaar van maken, op Hebban en daarbuiten.

De Hebban Crew

Nu op Hebban

Win elke dag een Boekenbon van 100 euro

Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar!

Hebban Jaarhoroscoop 2021 voor lezers

Een nieuw jaar, vol nieuwe kansen, nieuwe boeken en goede voornemens. De astrologie-afdeling van de Hebban-redactie wierp haar blik op de sterren en planeten en voorspelt het leesjaar voor alle sterrenbeelden.

Woensdag 13 januari: De eerste Hebban Weekly

Vanaf januari begint Hebban met een nieuwe nieuwsbrief, de Hebban Weekly. In deze wekelijkse nieuwsbrief verzamelen we de beste en meest gelezen artikelen van de afgelopen week voor je. Wil je kans maken op een verrassingspakket met boeken uit jouw favoriete genre(s)? Meld je dan snel aan voor de Hebban Weekly! Een nieuwbrief kun je op elk moment weer uitvinken in je profielinstellingen.

Meer over deze actie

Dagelijks een boekentip
#ikleesthuisOver de auteur

Hebban Crew

2183 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De beste wensen van de Hebban Crew!

 


Gesponsorde boeken