Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

De betoverende wereld van Harry Potter nu in mp3-download!

Twintig jaar geleden verscheen het allereerste Harry Potter boek en fans wereldwijd vieren dit door middel van #HarryPotter20. Ben je fan van de tovernaarsleerling en van luisterboeken? Goed nieuws: de luisterboeken zijn nu ook beschikbaar als mp3-download.

Uitgeverij Pottermore heeft ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis de Engelse edities geremastered en de luisterboeken zijn voor het eerst beschikbaar als mp3-download in Nederland. Zo kun je waar en wanneer dan ook altijd luisteren naar de magische wereld van Harry Potter.

De Harry Potter-luisterboeken zijn nu verkrijgbaar in het Engels (voorgelezen door Stephen Fry), Nederlands (voorgelezen door Jan Meng) en Frans. Van de Nederlandse luisterboeken staan delen 1 tot en met 6 online, zeer binnenkort volgt het zevende deel.

Je nog verder onderdompelen in de wereld van J.K. RowlingOok Fantastic Beasts and Where to Find Them is nu verkrijgbaar. Dit luisterboek is er vooralsnog alleen in het Engels, voorgelezen door Eddie Redmayne

Ga voor meer informatie en de aanschaf van deze luisterboeken naar luisterboeken.nlOver de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: De betoverende wereld van Harry Potter nu in mp3-download!

 

Gerelateerd

Over

J.K. Rowling

J.K. Rowling

Joanne Kathleen Rowling groeide op in Chepstow (Engeland) en studeerde Frans en ...

Gesponsorde boeken