Advertentie

Hebban vandaag

Dossier /

De boeken van Wilma Hollander

door Hebban Crew
Wilma Hollander is deze week auteur van de week. Ken je haar boeken nog niet? Dan wordt het tijd eens een boek van haar te lezen! Wat voor een boeken heeft ze zoal geschreven?

Wilma Hollander


Auteur Wilma Hollander heeft al verschillende liefdesromans op haar naam staan. Ze woont in Griekenland en haar romans spelen hier ook af. Tijdens het lezen van haar boeken waan je je dus zelf even in Griekenland, een land dat ideaal is voor een romantische setting. De boeken van Wilma Hollander zijn ook te krijgen in grootlettervariant en als Epub. We lichten enkele boeken kort toe.

Onder de Griekse zon


Martine Waalwijk heeft samen met haar zoon een klein hotel op het Griekse schiereiland Pilion en nodigt drie oude schoolvriendinnen uit om bij haar te komen logeren.

Het nogal onverwachte aanbod wordt door Agnes, Mette en Janey enthousiast ontvangen. Zoals zoveel vrouwen van tegen de veertig hebben ze het gevoel dat ze op een belangrijk kruispunt in hun leven staan. En hoe kun je de zaken nu beter op een rijtje zetten dan tijdens een vriendinnenvakantie onder de Griekse zon? Eenmaal op Pilion aangekomen, horen ze dat Martine’s Griekse levenspartner Vangelis een paar maanden eerder onder nogal vreemde omstandigheden is verdwenen. Terwijl de reden voor zijn verdwijning langzaam duidelijk wordt, komen de vriendinnen er ieder voor zich achter dat er eigenlijk maar één ding telt in het leven. En dat is de liefde!

Zomerdroom


Wanneer Sofie Kostadinos in verband met een familiekwestie halsoverkop naar Griekenland moet vertrekken, gaat hartsvriendin Marleen spontaan met haar mee. Het is immers maar voor een paar dagen?

Al gauw blijkt dat de familiekwestie ingewikkelder in elkaar zit dan de beide vrouwen hadden verwacht. Voor ze het in de gaten hebben, zijn ze tot over hun oren betrokken bij een geheimzinnige moord in een romantisch Grieks dorpje. Als dan ook de liefde nog om de hoek komt kijken, verandert hun leven heel snel in een adembenemende, zinderende zomerdroom.

Vlinders op de vensterbank


Mette Landgraaf, kledingontwerpster en alleenstaande moeder van twee kinderen in de puberleeftijd, heeft het niet altijd gemakkelijk. Zeker niet wanneer die kinderen haar vertellen dat ze voortaan liever bij hun vader willen wonen.

De onverwachte opdracht om een uitgebreide garderobe te ontwerpen voor de tienerdochter van een rijke Franse weduwnaar komt dan ook precies op het juiste moment. Er is echter één voorwaarde aan verbonden: ze moet tijdelijk haar intrek nemen in zijn familiekasteel in de Morvan. Wanneer haar opdrachtgever een zeer aantrekkelijke en uiterst charmante man blijkt te zijn, lijkt Mettes leven eindelijk de door haar zo lang ontbeerde sprookjesachtige wending te krijgen. Maar dan besluit een Hollandse kunstschilder aan de rand van het landgoed zijn ezel op te zetten…

Meer weten?


Wil je meer weten over Wilma Hollander? Bekijk dan het interview dat eerder deze week op Hebban Romance stond of ga naar haar website.Over de auteur

Hebban Crew

2137 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De boeken van Wilma Hollander

 

Gerelateerd

Over

Wilma Hollander

Wilma Hollander

Yiássas vanuit Griekenland! Alles over mij, mijn werk en mijn leven vind je op ...

Gesponsorde boeken