Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

De Deal, het boek dat leest als een tv-serie

Uitgeverijen komen graag met een nieuw concept. Dit is niet altijd makkelijk, want in de huidige maatschappij is er al veel geprobeerd. Uitgeverij Luitingh-Sijthoff denkt een nieuw concept in handen te hebben met 'De Deal' van Michelle Miller, een boek dat leest als een tv-serie.

Een boek dat leest als een tv-serie?
Ja, je leest het goed. Het boek is zo opgezet dat je het kunt vergelijken met een tv-serie. Zo bestaat het uit 12 afleveringen. Elke aflevering heeft een cliffhanger en een mix die je kunt vinden op Soundcloud. Elke 24 uur is er een nieuwe aflevering beschikbaar. De leestijd die je kwijt bent voor een aflevering is zo’n 30 minuten. En wil je de ultieme beleving? Via Whatsapp krijg je dagelijks updates. Hiermee heeft Uitgeverij Luitingh-Sijthoff een totaal nieuw concept in handen.

De Deal
De New-Yorkse Tara Taylor krijgt de kans van haar leven. Ze komt in een high profile team terecht van de populaire datingapp Hook. Het is de bedoeling dat het team deze prominente start-up van Silicon Valley naar de beurs brengt. Het team staat onder leiding van de sexy, maar keiharde onderhandelaar, Todd Kent. Iemand waar Tara eerder al een crush op had. Ze beginnen dan ook enthousiast aan hun taak om de app naar de beurs te begeleiden, alleen… In Silicon Valley gaat alles anders dan verwacht.

Michelle Miller
De Deal is het debuut van Michelle Miller. Ze werkte bij zakenbank J.P. Morgan als consultant, nadat ze haar studie aan Standford University had afgerond. De deal begon als een start-up. En dat heeft ze goed aangepakt, want inmiddels zijn de vertaalrechten aan 14 landen verkocht.
In juni brengt Miller een auteursbezoek aan Nederland.

Nieuwsgierig?
Ben jij net zo nieuwsgierig geworden als wij? Vanaf vandaag, 14 mei, kun je via www.de-deal.nl  de eerste drie afleveringen gratis downloaden. Vanaf 21 mei verschijnt er elke dag een nieuwe aflevering die je voor € 0,99 kunt downloaden. De playlist van iedere aflevering kun je beluisteren op Mixcloud.
Meer informatie vind je op www.de-deal.nl en voor de Whatsappgroep meld je je aan door de woorden DEAL AAN te appen naar 06 133 44 911.

Nog niet overtuigd?
Hou Hebban dan goed in de gaten. Het boek is verdeeld onder de redactie. Ik kom over twee weken met een ervaringsverhaal en mijn collega Nathalie Vercammen schrijft de redactionele recensie.

Over de auteur

Diana Mom

319 volgers
1962 boeken
96 favoriet


Reacties op: De Deal, het boek dat leest als een tv-serie

 

Gerelateerd

Over

Gesponsorde boeken