Hebban vandaag

Leesclubs /

'De dochter' in de Hebban Thriller Leesclub

Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor deelname aan de Hebban Thriller leesclub 170. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is: 'De dochter' van Linda Bruins Slot.

Over De dochter:
In de psychologische thriller De dochter  van Linda Bruins Slot ontdekt een jonge vrouw de diep verborgen geheimen van haar familie en loopt ze met open ogen in een val. Een heftig telefoontje zet Sofies leven op de kop: haar vader ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Hij is aangevallen door een onbekende man en van zijn nieuwe vrouw ontbreekt elk spoor. In de dagen die volgen doet Sofie een aantal schokkende ontdekkingen over haar familie, terwijl haar vader weigert te praten. Een rots in de branding is Matthijs, tegen wie ze letterlijk is aangelopen in het ziekenhuis. Hij laat zich niet afwimpelen en eigenlijk wil Sofie niets liever dan zich helemaal aan hem overgeven. Onwetend van de prijs die ze daarvoor zal moeten betalen.

Over Linda Bruins Slot:
Linda Bruins Slot is orthopedagoge en moeder van drie jongetjes. Ook al neemt ze zichzelf niet al te serieus, ze zoekt wel serieus naar de diepere zin die God geeft aan de kleine en grote dingen die spelen in een gezin met jonge kinderen. Van Linda Bruins Slot verscheen eerder de thriller Oog in oog. Ook schreef ze het boekje Tussen pumps en pampers, columns over het moederschap. Zo lichtvoetig als haar columns zijn, zo beklemmend zijn haar thrillers.

Uitgeverij KOK stelt 15 leesexemplaren beschikbaar.

Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebbanlid mogelijk, je kunt ook inschrijven als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van een discussieboek. Wat moet je doen?

1. Vul alle velden van het digitale inschrijfformulier volledig in.
2. Vul in het opmerkingenveld
a. je leeftijd in
b. waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub en
c. is je accountnaam op Hebban anders dan je echte naam, vermeld dan je accountnaam.
3. Niet volledig ingevulde inschrijfformulieren worden niet in behandeling genomen.

Let op!:

  • De inschrijving sluit op zondag 7 februari 2016 om 24.00 uur. Daarna wordt bekendgemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op de site Hebban.nl bij het discussieboek een lezersrecensie plaatsen.Over de auteur

Cees van Rhienen

326 volgers
839 boeken
0 favorieten


Reacties op: 'De dochter' in de Hebban Thriller Leesclub

 

Gerelateerd

Over

Linda Bruins Slot

Linda Bruins Slot

Linda Bruins Slot is orthopedagoge en moeder van drie jongetjes. Ook al neemt ze...

Hebban Spots

Hebban Thriller Leesclub

680 volgers

De Hebban Leesclubs gaan verhuizen. Na de afronding van de laatste leesclub op deze pagina, vind je de leesclubs onder het menu-item 'Leesclubs' in het hoofdmenu. Klik op onderstaande link om alle...


Gesponsorde boeken