Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

De fijne kneepjes van Simone van der Vlugt

door Hebban Crew 1 reactie
Bestsellerauteur Simone van der Vlugt voegt zich bij het almaar uitdijende korps van workshops gevende schrijvers. Ze spreekt begin volgend jaar een landelijk congres van wannabe-auteurs toe en deelt met hen haar beste schrijftips.

Simone van der Vlugt zal op Schrijf! 2015 voor het eerst op een groot evenement over haar schrijverschap spreken. De bestsellerauteur, met meer dan twee miljoen verkochte boeken op haar naam, zal haar beste schrijftips delen en een kijkje geven in haar schrijfkeuken. Ook krijgen bezoekers de kans haar vragen te stellen en boeken te laten signeren.

Na een eerste editie in 2014, vindt Schrijf! 2015 plaats op zaterdag 10 januari in het Gooiland Theater (Hilversum). Het congres duurt de hele dag en bestaat uit een aantal workshops en seminars waarmee schrijvers de kneepjes van het vak leren, inspiratie opdoen voor het komende jaar en gelijkgestemde mensen met passie voor schrijven ontmoeten.

Naast Van der Vlugt komen er schrijfcoaches en andere professionals uit de boekenindustrie aan het woord. Een van hen is Marlen BeekVorig jaar zat ze in het publiek tijdens Schrijf! 2014 en komend jaar staat ze zelf op het podium. Binnenkort debuteert ze namelijk met Stem!. Een thriller over de obsessieve zoektocht van een jonge vrouw naar erkenning en waardering.

Deelnemers aan het congres dienen wel in de buidel te tasten. Een toegangsbewijs kost 109 euro. Vroegboekers krijgen wel drie tientjes korting. Het volledige programma is te vinden op de site.

Naast haar deelname aan het schrijfcongres, start Van der Vlugt in 2015 ook met het geven van workshops. In de fotostudio van haar man in Alkmaar leert ze groepen van maximaal tien deelnemers verschillende schrijftechnieken, waaronder het creëren van spanningsbogen en het tot leven brengen van verschillende personages. Een drie uur durende workshop kost 395 euro. Voor meer informatie kunt u terecht op haar site.Over de auteur

Hebban Crew

2142 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De fijne kneepjes van Simone van der Vlugt

 

Gerelateerd

Over

Simone van der Vlugt

Simone van der Vlugt

Simone van der Vlugt (Hoorn, 1966) hoort bij de top van de Nederlandse thrillera...

Gesponsorde boeken