Hebban vandaag

Listmania /

De Grote Vriendelijke 100: beluister nu alle podcasts!

door Hebban Crew 2 reacties
Om je te inspireren te stemmen op je persoonlijke top 5 in de Grote Vriendelijke 100-verkiezing, publiceren Bas Maliepaard en Jaap Friso tijdens de stemweken korte GV100-podcasts, waarin bekende Nederlandse kinderboekenliefhebbers vertellen over hun lijstjes. Inmiddels zijn Frits Spits, Babs Gons, Abdelkader Benali en Ionica Smeets en Stef Bos aan het woord geweest. Beluister hier de podcasts en stem zelf ook!

Welke kinderboeken zijn het meest geliefd? De Grote Vriendelijke Podcast zoekt samen met Hebban naar het antwoord op die vraag met de verkiezing van de Grote Vriendelijke 100, een toplijst met de favoriete kinderboeken aller tijden. De hele jeugdliteratuur doet mee: van prentenboeken tot Young Adult-romans, non-fictie en poëzie, vertaalde boeken en oorspronkelijk Nederlandstalig.

De Grote Vriendelijke 100 zal op 24 november gepresenteerd worden tijdens een afwisselende, sfeervolle liveshow in het Haarlemse theater De Liefde, die De Grote Vriendelijke Pakjesavond is gedoopt. De kaarten hiervoor zijn uitverkocht, maar je kunt je nog wel op de wachtlijst laten plaatsen!

Stef Bos

De genoemde top 5-boeken

Frits Spits

De genoemde top 5-boeken

Babs Gons

De genoemde top 5-boeken

Abdelkader Benali

De genoemde top 5-boeken

Ionica Smeets

De genoemde top 5-boeken

Bas Maliepaard en Jaap Friso

De genoemde top 5-boeken

Stemmen

Welke kinderboeken verdienen volgens jou een plek in de Grote Vriendelijke 100? Klik op de button hieronder en kies jouw vijf favoriete kinderboeken. Staat jouw favoriet niet in de lijst? Voer deze dan in onder 'extra vrije keuze'. Wil je stemmen op een kinderboekenserie? Kies dan alleen je favoriete deel uit de reeks en som niet alle delen op. Om te stemmen hoef je geen Hebban-account te hebben. Je ontvangt dan een e-mail om je stem te bevestigen.

Breng hier je stem uit
Over de auteur

Hebban Crew

2212 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De Grote Vriendelijke 100: beluister nu alle podcasts!

 

Gerelateerd


Gesponsorde boeken