Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

De Hebban Boekentipper: laat je verrassen door een leestip op maat

door Hebban Crew 10 reacties
De Hebban Boekentipper 2.0 is geopend! Heb je geen idee meer wat je wilt lezen? Vraag een persoonlijke leestip aan via de Hebban Boekentipper. De Hebban redacteuren, recensenten en genreclubleden én een aantal boekverkopers zitten voor je klaar om je te verrassen met mooie leestips.

De Boekentipper  

Om gebruik te maken van de Hebban Boekentipper hebt enkel een (gratis) account op Hebban nodig. Vertel ons welke drie boeken tot jouw favorieten behoren, vertel iets over de genres die je graag leest (of juist niet), kies een hulplijn en de specialisten bedenken een passende en vooral verrassende boekentip! Je kunt binnen enkele werkdagen een reactie verwachten.   

Naar de Hebban Boekentipper 

Deel jouw leestip

We zijn natuurlijk reuze benieuwd hoe succesvol de Boekentipper voor jou was. Heb je jouw tip ontvangen en het geadviseerde boek gelezen? Bespreek je Boekentipper-ervaring met andere lezers in Hebban Topics.    

Naar Hebban Topics 

Schrijf je liever een eigen blog? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan als titel: {je naam} kreeg een Boekentipper: {titel van het boek} - bijvoorbeeld: Carla kreeg een Boekentipper: De eetclub. Dan kunnen wij jouw bijdrage niet missen!

Lees eens wat anders

April is 'Lees eens wat anders'-maand en in dat kader kun je de Boekentipper ook heel goed inschakelen. Zet dan in de toelichting dat je een leestip zoekt uit een genre dat je normaal niet leest en vertel natuurlijk ook welke genres je normaal niet leest en wat je wél zoekt in een boek.

Naar 'Lees eens wat anders'Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De Hebban Boekentipper: laat je verrassen door een leestip op maat

 

Gesponsorde boeken