Hebban vandaag

Community /

De Hebban Crew wenst je een geweldig 2020!

door Hebban Crew 45 reacties
Het nieuwe leesjaar is begonnen. Lindy, Debbie, Anouk, Aimee, Martijn en Sander van de Hebban Crew wensen je natuurlijk een fantastisch leesjaar toe! In dit artikel geven je graag een overzicht van nieuwe en een aantal verwachte features van Hebban.

Het verlanglijstje op Hebban
In december hebben we het verlanglijstje toegevoegd: een gezellig vormgegeven boekenlijstje dat je kunt delen met bekenden en waarop je kunt bijhouden welke boeken je heel graag (ooit) wilt hebben. Via het 'jouw boekenplank'-uitklapmenu kun je een boek toevoegen aan je verlanglijstje. In Mijn Hebban kun je de lijst beheren en een thema kiezen.

Heb jij al een verlanglijstje aangemaakt?

Jouw boek van 2019: stem niet, maar kies
We vinden het superleuk om erachter te komen wat jouw favoriete boek van 2019 was. Je hoeft niet te kiezen uit boeken die je niet hebt gelezen of van auteurs en uitgeverijen die zich aan je opdringen om op hun boek te stemmen. Er is geen shortlist. Er is niet eens een longlist. Want Het Boek van 2019 is geen verkiezing. Het Boek van 2019 is jouw boek van 2019. Niks meer en niks minder. Het Boek van 2019 is het boek waar JIJ het meeste van hebt genoten. Waar jij om hebt gehuild, of om hebt gelachen. Het boek dat je uit je slaap hield, of dat je nieuwe inspiratie gaf. Het boek waar je veel van hebt opgestoken, of het boek dat het meeste indruk op je wist te maken. Het gaat om jouw Boek van 2019. Het maakt niet uit wanneer het verscheen, als je het maar in 2019 hebt gelezen. Kies voor 4 januari jouw favoriete boek van 2019! Dan beloven wij jou de meest waardevolle en inspirerende tiplijst om bijvoorbeeld jouw Hebban Reading Challenge 2020 mee aan te vangen.

Kies jouw boek van 2019!


Verwacht: update Hebban Boekenapp
Tienduizenden lezers gebruiken hem al: de Hebban Boekenapp. In de eerste helft van januari wordt een nieuwe update gelanceerd met hierin een aantal grote verbeteringen en een paar nieuwe features. Nieuw is o.a. het kunnen beheren van je persoonlijke boekenplanken en het lezen van en reageren op Hebban Newsroom-berichten. 

De Hebban Boekenapp is beschikbaar voor Apple iPhone en Android smartphones. Gebruik je de app nog niet? Download hem dan nu en je krijgt automatisch bericht als de update klaarstaat. Meer informatie over de app vind je hier (deze pagina is nog niet bijgewerkt).

De Hebban Reading Challenge 2020
Lees ook dit jaar meer én leuker. De Hebban Reading Challenge is er voor lezers die meer willen halen uit hun leesjaar en/of een stok achter de deur nodig hebben om tijd te maken om een boek op te pakken. De basis van de challenge blijft het aantal boeken dat je graag wilt lezen, maar ook dit jaar hebben we er een mooie extra uitdaging omheen bedacht ter inspiratie en vermaak. Voor de diehard-fans hebben we weer een Hebban Reading Challenge-paspoort gemaakt (zo lang de voorraad strekt) en je kunt ook terecht bij Libris en Blz. boekhandels voor de gratis Hebban Reading Challenge-afvinkkaart. 

Naar jouw Hebban Reading Challenge 2020

Jouw leesjaar
Misschien heb je hem allang bekeken, maar net als vorig jaar hebben we voor alle deelnemers van de Hebban Reading Challenge 2019 een prachtig overzicht gemaakt van hun leesjaar, met o.a. het aantal gelezen pagina's en de gelezen boeken onderverdeeld in genre en maanden.

Check hier jouw leesjaar!


De Hebban Crew wenst je een gelukkig en gezond 2020 en heel veel ongestoorde en vooral fantastische leesminuten toe!

 Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De Hebban Crew wenst je een geweldig 2020!

 


Gesponsorde boeken