Advertentie

Hebban vandaag

Community /

De Hebban Zomerdag Top 3: Lize Spit verovert Nederland

Deze zomer sluiten we de dag af met een top 3 van de meest bekeken boeken op onze site. Dit is de Hebban Zomerdag Top 3 van vandaag (en we noemen voor de volledigheid nog even de top 3 van gisteren).

#1 Het smelt van Lize Spit

In Eva's geboortejaar worden in het kleine Vlaamse Bovenmeer slechts twee andere kinderen geboren, allebei jongens. De drie maken er hun hele jeugd samen maar het beste van, tot de puberteit aanbreekt. Opeens ontstaan er andere verhoudingen. De jongens bedenken wrede plannen en de bedeesde Eva kan hieraan meedoen of haar enige vrienden verraden. Die keuze is geen keuze. Dertien jaar na een snikhete zomer die volledig uit de hand loopt, keert Eva terug naar haar geboortedorp met een blok ijs in de kofferbak. Gaandeweg wordt duidelijk dat zij dit keer de plannen bepaalt.

Gisteren was er geen nieuwe aflevering van de Zomerdag Top 3.
De nummer 1 van donderdag 4 augustus: 
Harry Potter en het Vervloekte Kind Deel Een en Twee van J.K. Rowling

#2 Huidpijn van Saskia Noort

We hebben allemaal een duistere kant. Maar wat als die ineens in de spotlights staat? Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar droom dreigt te verliezen, en het verdriet hierover breed wordt uitgemeten in de pers, moet ze alles op alles zetten om niet ook nog door haar vrienden, familie en eigen verstand in de steek gelaten te worden. Huidpijn is het meest rauwe, pijnlijke en schurende boek van Saskia Noort tot nu toe, een boek dat je niet zomaar weglegt en dat nog dagen nadreunt. 

Gisteren was er geen nieuwe aflevering van de Zomerdag Top 3. 
De nummer 2 van donderdag 4 augustus: Het smelt van Lize Spit

#3 Harry Potter en het Vervloekte Kind Deel Een en Twee van J.K. Rowling

Het leven van Harry Potter was al nooit eenvoudig, maar nu hij een overwerkte ambtenaar is op het ministerie van Toverkunst en vader van drie schoolgaande kinderen lijkt alles nog moeilijker. Terwijl Harry wordt achtervolgd door zijn verleden dat weigert verleden tijd te blijven, worstelt zijn jongste zoon Albus met een familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Wanneer het verleden en heden dreigen te versmelten, leren zowel vader als zoon dat duisternis soms uit onverwachte hoek komt. Het onverwachte achtste boek in de Harry Potter-reeks breekt alle records. Bij Bol.com werden nog niet eerder zoveel exemplaren van een Engelstalig boek gereserveerd en ook van de Nederlandse editie, die pas in november verschijnt, werden er al meer dan duizend besteld.

Gisteren was er geen nieuwe aflevering van de Zomerdag Top 3. 
De nummer 1 van donderdag 4 augustus: Huidpijn van Saskia Noort

 

Klik hier voor alle afleveringen van de Hebban Zomerdag Top 3.

 

 Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De Hebban Zomerdag Top 3: Lize Spit verovert Nederland

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken