Hebban vandaag

Leesclubs /

'De kooi' in de Crimezone Leesclub

Vanaf vandaag is aanmelden mogelijk voor deelname aan Crimezone leesclub 'De kooi'. Een horrordebuut geschreven door zanger en gitarist Josh Malerman.

De kooi
Aanvankelijk negeerden de mensen de bizarre getuigenissen op het nieuws. Maar er kwamen er steeds meer en ze kwamen van steeds dichter bij huis. Algauw hoorden we dat het bij ons op straat gebeurde, om de hoek. De televisie ging op zwart, de radio zweeg en het internet viel uit. Telefoons stopten met overgaan. En we konden niet meer naar buiten. Want daar zijn zij. En zij mogen niet gezien worden Malorie voedt haar kinderen binnen op. Iets anders is ondenkbaar. Nog nooit zijn ze buiten geweest. Het huis is stil, de deuren zijn vergrendeld, de gordijnen gesloten. De ramen zijn afgedekt met matrassen, vastgespijkerd in de kozijnen. De kinderen slapen. Straks zal ze hen wakker maken en hen blinddoeken. Vandaag zullen ze het huis verlaten. Vandaag zetten ze alles op het spel.

Josh Malerman
Josh Malerman is de zanger en gitarist van de garagerockband The High Strung. In 2014 verscheen zijn horrordebuut Bird Box, vanaf 13 januari 2015 in Nederlandse vertaling verkrijgbaar onder de titel De kooi.

Wat moet je doen?
Deelnemen is voor ieder geregistreerd forumlid mogelijk, je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van een discussieboek. Wat moet je doen?

1. Vul alle velden van het digitale aanmeldformulier volledig in. Je vindt het formulier via deze link: Aanmeldformulier Crimezone leesclub
2. Vul in het tekstveld in waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub.
3. Niet volledig ingevulde aanmeldformulieren worden niet in behandeling genomen.

Let op!:
• De aanmelding sluit op woensdag 10 december 2014 om 12:00 uur. Daarna wordt bekendgemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen.
• De boeken worden verzonden, gestreefd wordt om de boeken vóór Kerstmis bij iedereen bezorgd te hebben.
• De leesclub start maandag 29 december 2014, dan gaan ook de topics Voor het lezen en enkele dagen later Tijdens het lezen open
• Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op de site Hebban|Crimezone.nl van het discussieboek een lezersrecensie plaatsen.

Uitgeverij AW Bruna stelt 15 vooruitleesexemplaren beschikbaar.

De kooi verschijnt 13 januari 2015.Over de auteur

Cees van Rhienen

317 volgers
839 boeken
0 favorieten


Reacties op: 'De kooi' in de Crimezone Leesclub

 

Gerelateerd

Over

Josh Malerman

Josh Malerman

Josh Malerman (Michigan, 1975) is een Amerikaanse zanger en gitarist van de...


Gesponsorde boeken