Advertentie

Hebban vandaag

Giveaway /

De langverwachte vierde CROSSFIRE-roman van Sylvia Day

door Hebban Crew 3 reacties
Uitgeverij A.W. Bruna lanceert morgen 2 december 'Bezeten van jou', de langverwachte vierde CROSSFIRE-roman van Sylvia Day. De uitgeverij stelt enkele exemplaren beschikbaar voor de lezers van Hebban|Chicklit.

Gideon noemt me zijn engel, maar hij is het wonder in mijn leven. Mijn aantrekkelijke, gewonde held, die verbeten mijn demonen wil verslaan zonder de zijne te erkennen.

De geloften die we hebben gedaan zouden ons meer verbonden moeten hebben, maar in plaats daarvan hebben ze oude wonden opengemaakt, pijn en onzekerheden blootgelegd en vijanden uit de tent gelokt. Ik voelde hem langzaam van me verwijderd raken, en zo werd een van mijn grootste angsten bewaarheid, terwijl mijn liefde voor hem zo getest werd dat ik niet wist of ik dit vol kon houden.

Op de mooiste momenten in ons leven, bleef de duisternis van zijn verleden alles waar we zo hard voor geknokt hadden bedreigen. We stonden voor een verschrikkelijke keuze: de vertrouwde veiligheid van onze levens die we hadden voordat we samen waren of vechten voor een toekomst samen die nu een onmogelijke en hopeloze droom leek…Over de auteur

Hebban Crew

2120 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De langverwachte vierde CROSSFIRE-roman van Sylvia Day

 

Gerelateerd

Over

Sylvia Day

Sylvia Day

Sylvia Day is een Amerikaanse schrijfster. Ze publiceert zowel onder haar eigen ...