Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Lezen /

De Lekker Lezen Challenge - doe mee!

door Hebban Crew 118 reacties
De Lekker Lezen Weken zijn begonnen en wat gaan we doen in deze periode? Inderdaad, lekker lezen! Ben jij niet zo'n lezer, zie jij alleen in je vakantie kans een boek open te slaan, lukt het niet goed om aan het lezen te komen of zit je in een fikse leesdip? Doe dan mee aan de Lekker Lezen Challenge én maak kans op boekenbonnen en een hele stapel boeken!

Het werkt simpel, je gaat de uitdaging aan om tijdens de zomermaanden (tot en met eind augustus) drie boeken te lezen. Bij deelname loot je automatisch dagelijks mee voor een Boekenbon van 20 euro tijdens de Lekker Lezen Weken van 5 tot en met 25 juli. Heb je je Lekker Lezen Challenge vóór 1 september 2021 volbracht en heb je dit formulier ingevuld, dan maak je kans op een Zomerlezen Boekenpakket.

Je mag lezen wat je wilt. Kies fijne feelgoodboeken of spannende thrillers, trek je jeugdfavoriet van de plank en herlees die of ga naar de boekhandel of bibliotheek en zeg tegen de eerste de beste werknemer die je kunt vinden 'Verras me!' Lukt het toch niet goed om boeken te vinden die je leuk lijken, schakel dan de Hebban Boekentipper in.

Wil je graag meedoen aan de Lekker Lezen Challenge, klik dan op onderstaande button. Zodra je de uitdaging bent aangegaan en je hebt een boek uitgelezen, zet je het op Hebban op 'Gelezen' via de boekpagina en vink je de Lekker Lezen Challenge aan.

Ja, ik doe mee aan de Lekker Lezen Challenge!

Maar ik wil juist meer dan 3 boeken lezen!

Geen enkel probleem. Klik hierboven op de 'doe mee'-button en ga vervolgens naar je Mijn Hebban omgeving en pas het aantal boeken aan via de knop 'beheren' achter Reading Challenge 2021. Je kunt op de pagina die dan verschijnt jouw uitdaging aanpassen. Je kunt via 'Challenge' in het hoofdmenu altijd weer snel jouw uitdaging terugvinden.


Lees meer over de Hebban Reading Challenge

De Lekker Lezen Challenge voor gevorderden

Ben jij een fanatieke lezer met altijd wel een stapel opengeslagen boeken op het nachtkastje, een gevulde ereader, een actief bibliotheekabonnement en vooral een 'Gelezen'-plank op Hebban die geregeld nieuwe boeken toont, dan heb jij de Lekker Lezen Challenge natuurlijk helemaal niet nodig. Jij hebt geen aansporing nodig om te lezen, je kunt niet níet lezen. Maar we dagen je uit tóch deze Lekker Lezen Challenge aan te gaan deze zomer. Ontdek hoe via de button hieronder ...

Al het goede komt in drieën

De Lekker Lezen Weken

Lekker lezen, dat doe je in de zomer! Laat je inspireren, zak vervolgens lui onderuit op je strandbedje of tuinstoel en laat je meevoeren naar verre of historische bestemmingen. De Lekker Lezen Weken vieren we van 5 t/m 25 juli.

Meer lekker lezen leestipsOver de auteur

Hebban Crew

2483 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De Lekker Lezen Challenge - doe mee!