Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Community /

De Lekker Lezen Challenge eindsprint is begonnen!

door Hebban Crew 69 reacties
Tijdens de Lekker Lezen Weken daagden we iedereen - de niet-lezer, de vakantielezer, de incidentele lezer, maar ook de veellezer - uit drie boeken te lezen in de zomermaanden juli en augustus. Bijna 1300 lezers sloten enthousiast aan en zo te zien heeft bijna de helft de Lekker Lezen Challenge al gehaald. Met nog een week te gaan willen we graag van jou weten: hoe gaat jouw Lekker Lezen Challenge? Heb jij deze uitdaging helemaal gemist? Trek dan een eindsprint en lees drie boeken deze week!

Jouw Lekker Lezen Challenge

Vertel ons onder dit artikel welke drie boeken je las voor de Lekker Lezen Challenge. Misschien koos je voor het gemak drie dunne romans of graphic novels of ben je een veellezer die deze uitdaging bij de hoorns greep en het echt lekker moeilijk voor jezelf maakte? We willen het weten natuurlijk! Deel onder dit artikel jouw ervaringen. Had je leuke boeken te pakken, viel je eventueel gekozen thema tegen, heb je een nieuwe auteursheld ontdekt? We willen het allemaal van je horen.

Win een Zomerlezen-boekenpakket!

Heb jij vóór 1 september drie boeken als 'Gelezen' afgevinkt in jouw Lekker Lezen Challenge, vul dan snel het winactie-formulier in waarmee je een heel Zomerlezen-boekenpakket kunt winnen! Dat zijn boeken uit de Spannende Week, de Oranje Week, de Lekker Lezen Weken, de Regenboog Week en de Groene Week. Welk pakket zou jij wel willen winnen?

De Spannende Week - Tijdens deze themaweek richtten we ons vizier op de misdaadboeken van deze eeuw in Crime of the Century.

Spannende leestips

De Oranje Week - Supporters van Oranje komen aan hun trekken gedurende dé sportzomer van 2021. In de Oranje Week was er uiteraard veel aandacht voor sportboeken, maar ook andere oranje thema's werden niet geschuwd.

Oranje leestips

De Lekker Lezen Weken - Lekker lezen, dat doe je in de zomer! Laat je inspireren, zak vervolgens lui onderuit op je strandbedje of tuinstoel en laat je meevoeren naar verre of historische bestemmingen.

Lekkere leestips

De Regenboog Week - Op Hebban wordt diversiteit gevierd! Tijdens de Regenboog Week is er extra veel aandacht voor boeken van belang voor en door de LGBTQ-community, in samenwerking met de Gaykrant. Dit is de Regenboog Top 100!

Regenboog leestips

De Groene Week - Groen natuurlijk! Want wie houdt er nu niet van groen? Van groen(tes) op je bord tot eindeloze wandelingen in de natuur: geniet van vele (lees)tips om je wereld groener te maken. De Groene Week loopt van maandag 23 augustus tot zondag 29 augustus.

Groene leestips

De Boekhandel Tiendaagse - Van 1 tot en met 10 september zetten we de lokale boekhandel in het zonnetje op Hebban! Heb jij jouw favoriete boekhandel al gekozen?

Ik wil nog meedoen!

Heb jij de Lekker Lezen Challenge gemist? En zie jij die eindsprint deze week helemaal zitten? Meld je dan alsnog aan voor de Lekker Lezen Challenge, kies drie boeken en organiseer je eigen 'read-a-thon'. Zo kun je alsnog kans maken op een geweldig Zomerlezen-boekenpakket.

De Hebban Reading Challenge

Als deelnemer aan de Lekker Lezen Challenge doe je automatisch ook mee aan de grote jaarchallenge, de Hebban Reading Challenge 2021. Heb je de smaak te pakken, dan kun je je Challenge ophogen. Aan het einde van het jaar kun jij terugkijken op al je in 2021 gelezen boeken in je leesjaaroverzicht dat je van ons krijgt.Over de auteur

Hebban Crew

2483 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De Lekker Lezen Challenge eindsprint is begonnen!