Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Lezen /

De Lekker Lezen Challenge voor gevorderden

door Hebban Crew 1001 reacties
De Lekker Lezen Challenge die vandaag wordt gelanceerd is voornamelijk gericht op mensen die niet of weinig lezen en wat hulp nodig hebben om aan het lezen te geraken. Of op lezers die in een leesdip zitten waar ze maar niet uit komen. En toch kan een gevorderde veellezer óók gebruikmaken van de Lekker Lezen Challenge. Zoek een uitdaging in drievoud en doe mee!

Als fanatieke lezer met altijd wel een stapel opengeslagen boeken op het nachtkastje, een gevulde ereader, een actief bibliotheekabonnement en vooral een 'Gelezen'-plank op Hebban die geregeld nieuwe boeken toont, heb jij de Lekker Lezen Challenge natuurlijk niet nodig. Jij hebt geen aansporing nodig om te lezen, je kunt niet níet lezen. Maar we dagen je uit tóch deze Lekker Lezen Challenge aan te gaan deze zomer.

Al het goede komt in drieën

Kies een drietal uit, drie oude Russen, drie klassiekers, drie boeken waarvan je altijd al bluft dat je ze hebt gelezen, maar ze stiekem nooit echt (uit)gelezen hebt of je hebt alleen de film gezien, drie enorm dikke pillen waar je tegenop kijkt, drie boeken van auteurs of in genres waar je je in wilt verdiepen, maar waar je tot nu toe nog niet aan toekwam, drie non-fictie boeken over onderwerpen waarin je geïnteresseerd bent. Hieronder geven we je wat ideeën van uitdagingen in drievoud die je aan kunt gaan, maar je kunt helemaal zelf een onderwerp, thema of richting kiezen. Helemaal leuk is het om samen met anderen deze uitdaging aan te gaan.

De Russische drie

Heb je nog nooit een Rus gelezen, dan is dit je kans. Kies voor jouw Lekker Lezen Challenge drie oude Russen. De drie die we hier noemen zijn heel bekend, maar je kunt ook gaan voor andere Russische klassiekers.

Ja, ik doe mee aan de Lekker Lezen Challenge!

De Lekker Lezen Weken

Lekker lezen, dat doe je in de zomer! Laat je inspireren, zak vervolgens lui onderuit op je strandbedje of tuinstoel en laat je meevoeren naar verre of historische bestemmingen. De Lekker Lezen Weken vieren we van 5 t/m 25 juli.

Meer lekker lezen leestips

Welke uitdaging in drievoud ga jij aan?Over de auteur

Hebban Crew

2524 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De Lekker Lezen Challenge voor gevorderden