Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Video /

Winactie Zaailingen! Ken jij de leukste boektrailer al?

door Hebban Crew 47 reacties
Van 30 januari tot en met 5 februari 2020 is het Poëzieweek in Nederland en Vlaanderen. Een perfect moment voor de bundel 'Zaailingen' van Anne-Fleur van der Heiden, vonden ze bij uitgeverij Nieuw Amsterdam. Ze bedachten er een campagne bij met een niet-te-missen filmpje. Wij hebben hem al een aantal keer bekeken, jij ook?

De promotievideo is boektrailer en poëziecampagne ineen, die je op de leukste manier laat omdenken over gedichten. De afgelopen dagen is het filmpje overal op social media opgedoken, en kun je echt niet meer om Zaailingen van Anne-Fleur van der Heiden heen. Het is haar eerste dichtbundel, eerder schreef ze de roman Klaproos en gaf op Hebban een interview over het debuteren.

Met deze dichtbundel debuteert ze eigenlijk weer helemaal opnieuw, want de nieuwe vorm brengt haar ook een ander publiek. Poëzie moet je beleven en langzaam in je opnemen; dat vergt investeren. In de promotievideo is niet voor niets te zien dat het even duurt voor het kwartje valt...

'Poëzie is niet voor iedereen. Is het iets voor jou?'

Winactie

Namens uitgeverij Nieuw Amsterdam mogen we op Hebban 5 exemplaren van de dichtbundel weggeven aan de leukste poëziereactie onder dit artikel. Voel jij je geïnspireerd om te gaan dichten? Wie weet win jij de bundel en kun je je deze Poëzieweek onderdompelen in mooie woorden en opgeroepen emoties.

Zaailingen

In Zaailingen schemert door de heldere gedichten een behoorlijk duister wereldbeeld. Een landschap waarin niets is wat het lijkt, lichaam en geest in elkaar overlopen, leven en dood een rondedans doen. Deze poëzie is grappig, ernstig en meeslepend, over wat veiligheid is en wat onvermogen. En hoe je zonder wortels tóch een thuis opbouwt. 

Doe mee en win: plaats jouw gedicht hieronder!Over de auteur

Hebban Crew

2540 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Winactie Zaailingen! Ken jij de leukste boektrailer al?

 

Gerelateerd

Over