Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

'De levenden en de doden' in de Hebban Thriller Leesclub

door Cees van Rhienen 1 reactie
Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor deelname aan de Hebban Thriller leesclub 139. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is: 'De levenden en de doden' van Nele Neuhaus.

De levenden en de doden
Rechercheur Ria Kirchhoff staat op het punt om op huwelijksreis te gaan, als een sluipschutter een slachtoffer maakt. Pia besluit de reis uit te stellen en haar baas Olivier von Bodenstein te hulp te schieten bij deze zaak. Er vallen al snel meer doden en het lukt de politie niet een verband te ontdekken. De druk in het politiekorps om resultaten te boeken neemt toe. Langzaam maar zeker ontstaat de indruk dat iemand met een doelgerichte wraakneming bezig is.

Nele Neuhaus
Nele Neuhaus gaf in eerste instantie zelf haar boeken uit in een oplage van 500 exemplaren, met een eigen voorraad in de garage. Ze debuteerde in 2005 met Unter Haien. Nu zijn er meer dan tweeëneenhalf miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Ze is de populairste Duitse thrillerauteur van dit moment. Nele Neuhaus woont met haar man in het dorpje Kelkheim, onder de rook van Frankfurt.

Uitgeverij Q stelt 15 leesexemplaren beschikbaar

Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebbanlid mogelijk, je kunt ook inschrijven als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van een discussieboek. Wat moet je doen?

1. Vul alle velden van het digitale inschrijfformulier volledig in. Je vindt het digitale formulier in de rechterkolom.
2. Vul in het opmerkingenveld 1) je leeftijd in 2) waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub en 3) is je accountnaam op Hebban anders dan je echte naam, vermeldt dan je accountnaam.
3. Niet volledig ingevulde inschrijfformulieren worden niet in behandeling genomen.

Let op!:

  • De inschrijving sluit op maandag 25 mei 2015 om 12.00 uur. Daarna wordt bekendgemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op de site Hebban.nl bij het discussieboek een lezersrecensie plaatsen.
Over de auteur

Cees van Rhienen

315 volgers
839 boeken
0 favorieten


Reacties op: 'De levenden en de doden' in de Hebban Thriller Leesclub

 

Gerelateerd

Over

Nele Neuhaus

Nele Neuhaus

Nele Neuhaus (Münster/Westfalen, 1967) is het pseudoniem van Cornelia Löwen...

Gesponsorde boeken