Hebban vandaag

Nieuws /

De literaire agenda

door Hebban Crew 6 reacties
Literatuur is meer dan alleen het lezen van boeken. Er worden jaarlijks ook allerlei literaire evenementen en activiteiten georganiseerd. In onze literaire agenda vind je een overzicht van belangrijke data in de boekenwereld.

De literaire agenda is aangevuld. Alle belangrijke en leuke evenementen die dit jaar georganiseerd worden, zijn hierin te vinden. Zet onderstaande data alvast in je agenda en raadpleeg de volledige literaire agenda voor meer boekenevenementen.

De literaire agenda

Mis je nog iets? Je kunt ook zelf evenementen toevoegen!

Highlights

Om je alvast een idee te geven van al het leuks dat in 2020 georganiseerd wordt, hebben we hier wat hoogtepunten voor je uitgelicht.

Hebban evenementen

We organiseren zelf een aantal terugkerende evenementen zoals de Hebban Thriller Tiendaagse en de Hebban 1000. Ook dit jaar staat er weer veel op de planning en wel op deze dagen:

 

Evenementen van CPNB

CPNB organiseert jaarlijks een aantal bekende literaire evenementen en themaweken, zoals de Boekenweek en de Kinderboekenweek. Een aantal van deze evenementen:

 

Festivals

Literatuur bestaat in vele vormen. Nergens wordt dat duidelijker dan op de verschillende literaire festivals die we in Nederland organiseren. Interviews, voordrachten, spoken word-acts, combinaties van literatuur met andere kunstuitingen: het bestaat allemaal. Leuke literaire festivals:  

 

Prijzen

Er worden nogal wat literaire prijzen uitgereikt in een jaar. Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of er is een prijs voor. Belangrijke prijsuitreikingen:  

Welk evenement ga jij dit jaar bezoeken?Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De literaire agenda

 


Gesponsorde boeken