Advertentie

Hebban vandaag

Giveaway /

De mooie voedselmachine - darmen met charme

Nieuw binnen op de Bestseller 60, de toplijst van bestverkochte boeken in Nederland: 'De mooie voedselmachine' van de Duitse geneeskundestudente Giulia Enders. Vorige week vertelde zij op RTL Late Night vol passie over dit ondergewaardeerde orgaan.

Twitter explodeerde tijdens de uitzending al in lofuitingen voor de passie en welbespraaktheid van de charmante Giulia. De mooie voedselmachine, een uiterst nette vertaling van het oorspronkelijke 'Darm mit Charme', was een dag na de uitzending uitverkocht en moest halsoverkop bijgedrukt worden. Vanaf morgen ligt hij weer overal in de winkels en kan iedereen lezen hoe de darmen van begin tot eind werken. Giulia Enders legt op een toegankelijke manier en in een humoristische toon, toegelicht met grappige illustraties van zus Jill, uit hoe je gezonder kunt worden door beter voor je darmen te zorgen.

"Als je lekker in je vel wilt zitten, gezond oud wilt worden en gelukkiger wilt leven, moet je goed voor je darmen zorgen. Die zijn de belangrijkste adviseur van ons brein. Een verkeerde balans in je darmflora kan zelfs samenhangen met overgewicht, depressie, alzheimer en allergieën."

We geven drie boeken weg, in samenwerking met uitgeverij Luitingh-Sijthoff. Doe mee aan de winactie hiernaast. Over de auteur

Hebban Mens

72 volgers
4 boeken
0 favorieten


Reacties op: De mooie voedselmachine - darmen met charme

 

Gerelateerd

Over

Giulia Enders

Giulia Enders

Giulia Enders (1990) heeft haar studie geneeskunde bijna afgerond. In Duitsland ...