Hebban vandaag

Community /

De mooiste boeken van boekverkoper Anthoni Fierloos

door Hebban Crew 2 reacties
Anthoni Fierloos is al 35 jaar werkzaam in het boekenvak. Hij is eigenaar van Boekhandel Het Paard van Troje in Goes en een alleslezer. Hij heeft zichzelf dan ook streng voorgenomen per auteur maar één titel te noemen. 'Anders zou deze lijst er anders hebben uitgezien. Alles van T.C Boyle, Frank Westerman en Paustovski bijvoorbeeld...' Laat je inspireren door zijn 25 mooiste boeken aller tijden.

Mijn nummer 1

'Is dit het beste boek ooit geschreven? Dat durf ik niet te beweren, maar het is een boek voor boekenliefhebbers. Het is zo'n boek dat je aanzet tot het lezen van vele andere boeken. Het geeft een beeld van het leven in Rusland onder de terreur van Stalin, je maakt kennis met veel bekende Russische auteurs, er zit spanning in het verhaal wat eigenlijk een zoektocht is naar iets waarover Paustovski schrijft in één van zijn romans. Een mix van journalistiek werk, geschiedenis, topografie, sociologie, literatuurgeschiedenis, spanning en nog meer..... Lees dit boek en je weet het komend jaar wat je nog meer kunt lezen!'

Naar mijn top 25 met mooiste boeken

Naar de volledige top 25


Maak je eigen top 25 met mooiste boeken aller tijden aan

Maak nu je eigen top 25 met mooiste boeken aan of werk hem bij voor de Hebban 1000. Alle top 25's die zijn ingevuld of bijgewerkt vóór 23 mei a.s. tellen mee voor de Hebban 1000 van 2020.

Direct beginnenOver de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De mooiste boeken van boekverkoper Anthoni Fierloos

 

Gerelateerd


Gesponsorde boeken