Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

De negentien van maart 2016

door Sander (Hebban Crew) 5 reacties
Maandelijks verschijnen vele tientallen nieuwe boeken. De redactie van Hebban selecteert aan het eind van elke maand de boeken waarvan je móét weten dat ze er aan komen. De kersen op de boekentaart, zeg maar. Dit is de selectie voor maart 2016.

Maart is traditioneel een stevige boekenmaand, niet in de laatste plaats natuurlijk door de Boekenweek die in deze maand plaatsvindt. We zien belangrijke 'tweede boeken' van grote schrijftalenten: Joël Dicker met Het boek van de Baltimores (verschijnt rond 7 maart) en Anne Eekhout met Op een nacht (verschijnt 1 maart). En een opmerkelijk debuut: Dubliners, het eerste boek van James Joyce, een van de grootste schrijvers van de twintigste eeuw, verschijnt ruim een eeuw later voor het eerst in Nederlandse vertaling (Dublinezen, 1 maart). 

Liefhebbers van feelgoodromans kunnen hun hart ophalen met het tiende deel in de reeks Shopaholic van bestsellerauteur Sophie Kinsella (Shopaholic grijpt in, 15 maart). En voor thrillerfans verschijnt er onder anderen nieuw werk van Lisa Gardner (Tot op de bodem, 1 maart), Patricia Snel (De violiste, 21 maart) en Frank Thilliez (Zwanenzang, 14 maart).

Een greep uit het boeken van maart. De redactie selecteerde er negentien. 

Klik hier voor de negentien van maart 2016Over de auteur

Sander (Hebban Crew)

1055 volgers
472 boeken
24 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: De negentien van maart 2016

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken