Advertentie

Hebban vandaag

Community /

De nieuwe Adrian Stone - buzz mee!

door Debbie (Hebban Crew) 7 reacties
Op 18 april, net voor de Elf Fantasy Fair, verschijnt het nieuwste boek van fantasyauteur Adrian Stone. 'De Klauw' is het eerste deel van Magycker, een nieuwe reeks na de Duivel-trilogie en de Rune-boeken. Hebban gaat met honderd lezers buzzen en jij kunt je daarvoor aanmelden.

In De Klauw, het eerste deel van wat hoogstwaarschijnlijk een trilogie zal worden, is magie een schaars goed, voorbehouden aan de zogenaamde Magyckers van het eiland Aimerey. Spreuken zijn tegen flinke bedragen te koop, maar je hebt er maar tijdelijk profijt van, omdat ze uit je geheugen worden gewist na gebruik. Als een autistisch jongetje toch zonder aanwezigheid van een Magycker ineens een spreuk kan herhalen, zijn de Magyckers daar op zijn zachtst gezegd niet erg blij mee. Immers, als magie vrijelijk te gebruiken is, valt de macht en uiteindelijk daardoor ook de rijkdom van de Magyckers volledig weg.

Auric, het twaalf jaar oude jongetje, is zijn leven niet meer zeker en moet vluchten.

Volgens de auteur zelf zal iedereen iets in het boek kunnen vinden: 'Jongeren zullen vooral houden van de jeugdige hoofdrolspeler (de autistische jongen van twaalf, die ik overigens alleen door de ogen van anderen beschrijf), de draken, de piraten et cetera. Ouderen zullen daarnaast ook de maatschappijkritiek herkennen, de ontwrichtende gevolgen van een groeiende maatschappelijke kloof.'

Lees hier een fragment uit De Klauw


Buzz

Buzzen betekent dat je geluid laat horen op social media (Facebook, Twitter, et cetera; berichten op Hebban vallen niet onder buzz) en in dit geval dus over het boek De Klauw. Als je ingeloot wordt voor een gratis leesexemplaar verwachten we als tegenprestatie van je:

- dat je de ontvangst van het buzzboek meldt op social media met de hashtag #hebbanbuzz.
- je minimaal twee leesupdates geeft tijdens het lezen van het boek met de hashtag #hebbanbuzz.
- je een recensie van minimaal 150 woorden schrijft en die deelt met de hashtag #hebbanbuzz.

Hebban Buzzboek buzzboek.png
Heb jij een Hebban-account en doe je mee aan de Hebban Reading Challenge 2016, dan kun je je inschrijven voor een van de honderd gratis leesexemplaren van deze langverwachte nieuwe titel van een van Nederlands populairste fantasyschrijvers.

In de Challenge dagen we je uit een bij jou passend leesdoel te kiezen voor het jaar 2016. Met categorieën, leestips, suggesties, giveaways, Buzzboeken, Jokers en heel veel enthousiasme helpen we je dat doel te behalen. Kwantiteit is daarbij niet het belangrijkste doel. Heel veel leesplezier en een fantastisch leesjaar wel. Je kunt nog altijd deelnemen aan de Challenge.

Lijkt het je wat? Schrijf je snel in!Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

939 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: De nieuwe Adrian Stone - buzz mee!

 

Gerelateerd

Over

Adrian Stone

Adrian Stone

Ik ben een Nederlandse fantasy auteur, uitgegeven bij Luitingh. Mijn echte naam ...

Gesponsorde boeken