Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Ontdek de nieuwe thriller van Anita Terpstra: Vonk (met leesclubinschrijving)

door Hebban Crew 4 reacties
Na een kort uitstapje met het non-fictie boek 'Een huis vol' keert Anita Terpstra terug naar de thrillers. Succesvolle titels als 'Samen' en 'Anders' worden nu opgevolgd door de thriller 'Vonk', dat vandaag verschijnt. Lees op Hebban alvast een fragment. Smaakt het naar meer? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub. We hebben 15 exemplaren beschikbaar!

Vonk

In de balletwereld vormen de Nederlandse Mischa en de Russische Nikolaj een beroemd droompaar. Het auto-ongeluk waarbij hun dochtertje om het leven is gekomen, lijkt hen nog dichter bij elkaar te hebben gebracht. Maar dan breekt er brand uit in het huis waar ze tijdelijk wonen. Mischa en Nikolaj overleven het vuur, maar liggen beiden met zware verwondingen in het ziekenhuis. Als de politie de brand onderzoekt, is al snel duidelijk dat deze is aangestoken. Het geluk van het danspaar blijkt niet meer dan een zorgvuldig geconstrueerde leugen. Mischa beschuldigt Nikolaj ervan de brand te hebben gesticht. Op zijn beurt beweert Nikolaj dat Mischa hem wil vermoorden. Wie van de twee spreekt de waarheid? En wie liegt?

Soms ben ik bang dat ik gek word. Dat doet deze plek met je. Het komt door de stilte die er heerst op de momenten dat ik alleen ben. Ik dacht altijd dat ik alle soorten stiltes in mijn leven zo onderhand wel had meegemaakt – de ingehouden stilte tussen de laatste danspas op het podium en het applaus van het publiek, de verbijsterde stilte nadat ik mijn geliefde tot op het bot heb beledigd, of andersom –, maar inmiddels weet ik beter. Neem de stilte wanneer familie of vrienden me voor het eerst zien.
Of beter gezegd, wat er van me over is.

Lees hier een fragment

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Vonk verschijnt vandaag bij Uitgeverij Cargo.

Doe mee met de Hebban Leesclub!

Smaakt deze Sneak Preview naar meer en wil je graag samen met andere lezers in dit boek duiken? Op Hebban starten we binnenkort een leesclub met deze nieuwste thriller van Anita Terpstra. Schrijf je in!Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Ontdek de nieuwe thriller van Anita Terpstra: Vonk (met leesclubinschrijving)

 

Gerelateerd

Over

Anita Terpstra

Anita Terpstra

Anita Terpstra (Hallum, Friesland, 1974) is een Nederlandse thrillerauteur en te...

Hebban Spots

Vonk

30 volgers

Welkom bij de leesclub rond Vonk, de nieuwe thriller van Anita Terpstra (Uitgeverij Cargo). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar:...

Gesponsorde boeken