Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

De nieuwe misdaadroman van Graeme Macrae Burnet voor € 2,99 (!)

Eind maart verscheen 'De verdwijning van Adèle Bedeau', een misdaadroman van Graeme Macrae Burnet. Het is in feite de vertaling van zijn in 2014 verschenen debuut, dat hij schreef vóór zijn bestseller uit 2017, 'Zijn bloedige plan'. Alleen dit Pinksterweekend en alleen op Hebban kun je het ebook van 'De verdwijning van Adèle Bedeau' voor maar 2,99 aanschaffen. Pak je kans!

Thrillerredacteur Soraya was te spreken over Zijn bloedige plan: 'Juist die balans tussen emotie en een glasheldere presentatie van feiten, maakt van Zijn bloedige plan een roman waar de lezer zich volledig in kan verliezen. Het geeft een indringend beeld van vervlogen tijden met omstandigheden die wij ons vandaag de dag niet voor kunnen stellen.' Met Zijn bloedige plan werd Burnet genomineerd voor de Man Booker Prize 2017 én won hij de VN Thrillerprijs.

De verdwijning van Adèle Bedeau

Manfred Baumann is een eenling: sociaal onhandig en altijd slecht op zijn gemak. Hij brengt zijn avonden in stilte drinkend door in een rustige bistro in de kleine Franse stad Saint-Louis. Nauwgezet houdt hij Adèle Bedeau in de gaten, tot zij op een dag van de aardbodem verdwijnt. Georgi Gorski - een detective die gekweld wordt door zijn onvermogen om zijn eerste misdaad op te lossen - krijgt de zaak toegewezen. Het onderzoek doet Manfreds wereld op zijn grondvesten schudden en dwingt hem om geheimen uit zijn verleden onder ogen te zien.

De verdwijning van Adèle Bedeau is een literaire misdaadroman met als kern het psychologische portret van een buitenstaander die door zijn eigen verbeelding tot het uiterste wordt gedreven.

Het ebook is overal te koop voor € 9,99. Alleen dit Pinksterweekend koop je het, exclusief in de Hebban BesteBoekenStore, voor slechts € 2,99.

Direct bestellenOver de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De nieuwe misdaadroman van Graeme Macrae Burnet voor € 2,99 (!)

 

Gerelateerd

Over

Graeme Macrae Burnet

Graeme Macrae Burnet

Graeme Macrae Burnet is opgegroeid in Kilmarnock, Schotland. Na enkele jaren te ...

Gesponsorde boeken