Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Nieuwe thriller Simone van der Vlugt verschijnt bij Prometheus

De nieuwe thriller van Simone van der Vlugt, auteur van thrillers en historische romans, verschijnt eind 2017 bij uitgeverij Prometheus. Eerder verschenen haar boeken bij Uitgeverij Ambo|Anthos. Tot nu toe verkocht ze ruim twee miljoen boeken en haar werk werd in vele talen vertaald.

Uitgeverij Prometheus bericht op hun website blij en vereerd te zijn de nieuwe thriller van Simone van der Vlugt uit te mogen geven. Of de schrijfster met haar historische boeken bij Ambo|Anthos blijft of ook overstapt is nog niet bekend. Van der Vlugt is de tweede misdaadschrijfster van Ambo|Anthos die de overstap maakt naar Prometheus. De laatste thriller van Esther Verhoef verscheen vorig jaar bij Prometheus. Vandaag werd ook bekend dat Saskia Noort haar schrijfcarrière voortzet bij een nieuw uitgeefhuis

Simone van der Vlugt (Hoorn, 1966) hoort bij de top van de Nederlandse thrillerauteurs. Ze studeerde Nederlands en Frans aan de lerarenopleiding in Amsterdam. Ze schreef boeken voor kleuters en voor leerlingen van het basisonderwijs. Voor de jeugd schreef ze meer dan tien succesvolle historische romans, die verschenen bij uitgeverij Lemniscaat.

Van der Vlugt debuteerde in 2004 als thrillerschrijfster met De reünie, dat direct uitgeroepen werd tot Beste thrillerdebuut van Hebban-voorloper Crimezone. Vele van haar boeken zijn genomineerd voor de NS Publieksprijs en haar historische boek Nachtblauw ontving een nominatie voor de Hebban Award voor beste roman.

(c) Foto Wim van der VlugtOver de auteur

Martijn (Hebban Crew)

469 volgers
777 boeken
21 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Nieuwe thriller Simone van der Vlugt verschijnt bij Prometheus

 

Over

Simone van der Vlugt

Simone van der Vlugt

Simone van der Vlugt (Hoorn, 1966) hoort bij de top van de Nederlandse thrillera...

Gesponsorde boeken