Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

De populairste thrillers op Hebban

Nu Hebban.nl integraal de Bestseller60 publiceert, stopt Crimezone met het vermelden van de bestverkochte thrillers. In plaats daarvan tonen we op woensdagen de twintig populairste verschenen spannende boeken onder de bezoekers van Hebban.nl. Vandaag de eerste aflevering.

1. (-) Esther Verhoef - De kraamhulp  -  1e wk
Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamverzorgster. Maar deze blijkt een gevaarlijke psychopate te zijn.

2. (-) Samuel Bjørk - Ik reis alleen   -  1e wk
Inspecteur Holger Munch en zijn collega Mia Krüger onderzoeken de moord op een zesjarig meisje. Zij wordt op het Noorse platteland gevonden, met een springtouw opgeknoopt aan een boom en met vreemde poppenkleren aan.

3. (-) Håkan Nesser - Hemel boven Londen   - 1e wk
De vermogende Leonard Vermin heeft nog maar een paar weken te leven. Met zijn partner en haar kinderen is hij in Londen voor een afscheidsetentje. Wanneer hij daar zijn testament voorleest, verrast hij iederen.

4. (-) Terry Hayes - Ik ben Pelgrim  -  1e wk
Pelgrim is de codenaam van een van de beste spionnen. Hij onderneemt een zoektocht naar een onbekende vijand die een weerzinwekkend plan wil uitvoeren.

5. (-) S.J. Watson - Voor ik ga slapen - 1e wk
Elke ochtend als Christine wakker wordt zijn haar herinneringen gewist. Haar geheugen is aangetast door een ernstig ongeluk. Ze is volledig afhankelijk van haar man Ben, met wie ze al 22 jaar getrouwd is. Dankzij haar dagboek ontdekt ze dat Ben haar niet alles vertelt. 

6. (-) M.R. Carey - Het meisje met alle gaven  - 1e wk
Elke dag wacht Melanie in haar cel tot ze opgehaald wordt voor school. Als ze komen, houdt Sergeant zijn pistool op haar gericht terwijl twee van zijn mensen haar in de rolstoel vastbinden. Ze grapt dat ze niet zal bijten. Maar niemand lacht. Melanie is een heel bijzonder meisje.

7. (-) S.J. Watson - Tweede leven  - 1e wk
Julia wordt geconfronteerd met de gewelddadige dood van haar zusje Kate in Parijs. Van Kates huisgenote en beste vriendin hoort ze over het dubbelleven dat Kate leidde. Wanneer Julia dit tweede leven van haar zusje onderzoekt, ontmoet ze de charmante en mysterieuze Lukas.

8. (-) Saskia Noort - De eetclub  - 1e wk
Evert Struyck, vader van twee kinderen en succesvol zakenman, drogeert op een koude winternacht zijn vrouw en kinderen en steekt vervolgens zijn huis in brand. Zijn vrouw Babette en hun kinderen weten ternauwernood te ontsnappen, hijzelf komt te overlijden. Hun vriendenclub is geschokt en verbijsterd. 

9. (-) Gilly Macmillan - Laat me niet alleen  - 1e wk
Op de dag dat Ben, de achtjarige zoon van Rachel Jenner, vermist raakt stort Rachels wereld in. Ze is compleet onvoorbereid op de felheid waarmee ze wordt aangevallen door de media. Van de krant tot blogs: iedereen heeft een mening over haar.

10. (-) Corine Vlaminckx - Beklemd  -  1e wk
De 3-jarige Maarten verdwijnt spoorloos. Zevenentwintig jaar later komt deze verdwijning tot een gruwelijke ontknoping. 

11. (-) Stieg Larsson - De vrouw die met vuur speelde  - 1e wk
Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een kritische journalist van middelbare leeftijd Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tattoos én ze is een computerhacker van wereldklasse. rDrie moorden, één avond. Een van de slachtoffers is l, en Nils Bjurman, de voogd van Lisbeth Salander. Op het moordwapen worden de vingerafdrukken aangetroffen van Lisbeth.

12. (-) Esther Verhoef - Lieve mama  - 1e wk
Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van dertien, vijftien en zeventien. De achttienjarige Ralf laat zich meesleuren in een crimineel plan: een overval op de woning van Helen en Werner. Een horrorscenario ontvouwt zich.

13. (-) Cilla & Rolf Börjlind - Springvloed  - 1e wk
1987. Op het strand van Nordkoster wordt bij vollemaan een gruwelijke moord gepleegd op een jonge vrouw. Drieëntwintig jaar later schrikt een reeks brute moorden op daklozen de inwoners van Stockholm op.

14. (-) Tess Gerritsen - De chirug   -   1e wk
's Nachts dringt hij hun huizen binnen. Hij sluipt door de slaapkamers waar vrouwen liggen. De precisie waarmee de moordenaar te werk gaat, duidt erop dat hij gestoord is. De kranten geven hem al snel de onheilspellende bijnaam De Chirurg.

15. (-)  Peter James  - Doodsimpel  -  1e wk
Michael Harrison gaat bijna trouwen. Zijn vrienden besluiten hem eens flink te grazen te nemen. Op zijn vrijgezellenavond voeren ze Michael dronken, waarna ze hem achterlaten in een doodskist met een fles whisky en een walkie talkie. Maar wanneer de vrienden wegrijden om Michael een paar uur flink te laten zweten, krijgen ze een fataal ongeluk. Niemand weet waar Michael is, ook Michael zelf niet, die langzaam ontwaakt uit zijn roes...

16. (-) Isa Maron - IJskoud  -  1e wk
Op een kinderboerderij in Amsterdam-Noord verdwijnt op klaarlichte dag een 7-jarig jongetje. Het is het oppaskind van de beste vriendin van Kyra Slagter, Sophie, en het drama voltrekt zich waar Kyra en Sophie bij zijn. Beide meiden zoeken dagenlang, maar van het kind wordt geen spoor gevonden.

17. (-) M.J. Arlidge - Iene Miene Mutte  -  1e wk
Het meisje was amper nog in leven toen ze het bos uit kwam lopen. Een aantal dagen later wordt een tweede in shock verkerend slachtoffer gevonden en ontstaat er een patroon. In tweetallen worden mensen ontvoerd, vastgehouden en uitgehongerd. Vervolgens krijgen ze een duivels dilemma voorgelegd: doden of gedood worden.

18. (-) Michael Robotham - Leven of dood   -  1e wk 
Audie Palmer zit tien jaar gevangenisstraf uit voor een gewapende overval waarbij vier mensen omkwamen. Zeven miljoen dollar is nooit teruggevonden. Alleen Audie weet waar het geld is. In de gevangenis is hij geslagen, neergestoken en bedreigd doorbewakers en medegevangenen die allemaal op het geld uit zijn.

19. (-) Camilla Läckberg - IJsprinses   -  1e wk
Als Angelika met doorgesneden polsen in een badkuip wordt aangetroffen, lijkt het op zelfmoord. Maar als er sporen van slaapmiddelen in haar bloed worden gevonden gaan Patrik Hedström en Erica Falck op onderzoek uit. Als later ook een vriend van Angelika overlijdt, ontdekken zij dat beide sterfgevallen hun oorsprong in het verre verleden hebben.

20. (-) Isa Maron - Galgenveld  -  1e wk
Op een mistige zondagochtend koerst de veerpont van Amsterdam CS naar Noord recht op een lijk af. Aan een van de hoge lantaarnpalen aan de kade bungelt het lichaam van een man, zijn gezicht gruwelijk vertrokken, zijn broek op zijn enkels. Kyra springt meteen op haar scooter, scheurt langs het kanaal en komt tegelijk met de politie aan bij het IJ. Hevig geïnteresseerd in de live moord, wat er op een PD allemaal gebeurt en wat de eerste stappen in het onderzoek zijn, laat Kyra zich niet zomaar wegsturen.

De Bestseller60 van de Stichting CPNB vindt u voortaan hier.Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De populairste thrillers op Hebban

 

Gerelateerd

Over

Håkan Nesser

Håkan Nesser

Håkan Nesser (Kumla, 1950) is een van de meest succesvolle en getalenteerde Zw...

Gesponsorde boeken