Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Nieuws /

Hebban viert de Thriller Weken!

door Hebban Crew 22 reacties
Van 1 tot en met 19 juni vieren we de Thriller Weken. Op Hebban, in de boekhandel en in de bibliotheek zetten we het spannende boek centraal. Wat gaan we de komende twintig dagen organiseren, wat is de Thriller Weken Top 10 en gaan we echt een gratis ebook weggeven? Je leest het hier.

Tijdens de Thriller Weken kan werkelijk elke liefhebber van spannende boeken terecht op Hebban, in de boekhandel en in de bibliotheek, of je nu houdt van whodunits waar je hart sneller van gaat kloppen, politieromans die je bloeddruk ernstig verhogen of actiethrillers die je op het puntje van je stoel houden. Hou je ervan om met andere thrillerliefhebbers in gesprek te gaan? Hou dan zeker de agenda in de gaten, want er worden in het hele land lezingen, presentaties, signeersessies en cursussen gegeven met thrillerschrijvers en hun pennenvruchten.

Download het gratis ebook

5x kort en spannend

Dominique Biebau, Angelique Haak, Lex Noteboom, Jet van Vuuren en Floris Kleijne

Tijdens de Thriller Weken ontvang je van je favoriete boekhandel of bibliotheek een boekenlegger met een QR-code om een gratis ebook te downloaden met vijf exclusieve, gloednieuwe spannende verhalen van Nederlandstalige thrillerschrijvers. Ook hier op Hebban kun je vanaf vandaag het ebook downloaden (nog geen lid? Meld je hier aan!).

Download het ebook

Thriller Top 10

Tien actuele en sterke thrillers zijn door boekverkopers geselecteerd om tijdens de Thriller Weken extra onder de aandacht te brengen bij de lezers. In deze Top 10 vind je recente boeken van bekende Nederlandstalige en buitenlandse auteurs, zoals Ik zal de sleutel vinden van Alex Ahndoril, het meest recente pseudoniem van het echtpaar achter Lars Kepler. Zij schreven een moderne twist op de klassieke misdaadroman. Ook Anna O. staat in deze Thriller Top 10, het Hebban Boek van de Maand februari.

LEES VERDER / Een gloednieuwe whodunit van het auteursechtpaar achter Lars Kepler

10x winnen

Op Hebban vind je tijdens de Thriller Weken winacties met de gehele Top 10, waarbij je het boek ontvangt in ruil voor een recensie op Hebban. Kijk welk boek jou het meest aanspreekt, lees de sneak preview die je in de winactie vindt en schrijf je in! Begin volgende week verschijnt er een overzichtsartikel op Hebban met alle tien boeken en geven we tips over het schrijven van een recensie. Dat is namelijk helemaal niet eng, maar juist leuk en spannend, precies zoals je favoriete thriller! Kom dus regelmatig een kijkje nemen op Hebban van 1 tot en met 19 juni en pak je kans!

Bekijk de Thriller Top 10

Op Hebban

Natuurlijk zijn winacties niet het enige dat we op Hebban doen tijdens de Thriller Weken. Zo lees je een interview met de winnaar van de Hebban Thrillerprijs 2024, Lex Noteboom met De Man met Duizend Gezichten. Het is de eerste keer dat een debutant de prijs wint en we kijken dan ook reikhalzend uit naar zijn verhalen over het schrijven van de thriller. Ook delen we een aantal vooruitblikken naar de thrillers van de zomer, met speciale aandacht voor Nederlandstalige auteurs, vertaalde auteurs en series.

LEES VERDER / Lex Noteboom wint met 'De Man met Duizend Gezichten' de Hebban Thrillerprijs 2024

Binnenkort lees je bovendien een gastcolumn van misdaadjournalist en auteur Vico Olling, stellen we een aantal spannende listmania's samen bomvol thrillers en plaatsen we aan het einde van de Thriller Weken elke dag een van de vijf beste verhalen die zijn voortgekomen uit onze schrijfwedstrijd voor spannende verhalen, de Goeken Prijs. We tellen af van 15 tot en met 19 juni, met op de laatste dag de winnaar van de Goeken Prijs 2024. Kun je nog wel wat extra spanning aan? Dan hebben we óók nog een special voor je vol thrillerverfilmingen.Over de auteur

Hebban Crew

2552 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban viert de Thriller Weken!

 

Gerelateerd