Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

De Top 3 Kookboeken van Marlene Bijlsma

In 2014 verschenen enkele honderden kookboeken. De recensenten van Hebban Culinair hebben dit najaar zo'n 80 kookboeken gerecenseerd en voorzien van sterren. Deze maand geeft iedere recensent zijn of haar persoonlijke Top 3 Kookboeken van 2014 met een korte toelichting.
Marlene Bijlsma van Kitchen Table Happiness plaatste Een lekkere suster, een historisch kookboek op 1.


1. Een lekkere Suster en andere heerlijkheden. Een kookboek met recepten van vijf generaties uit één familie 1774-1920 - Marianka Spanjaard.
Als liefhebber van historische kookboeken mag deze natuurlijk niet ontbreken in mijn top 3.

2. Greendelicious Kruiden. Koken met kruiden uit je eigen tuin - Natascha Boudewijn.
Weer eens een anders dan anders kookboek; namelijk geheel gewijd aan het kweken en koken met kruiden & eetbare bloemen. Net als Natascha’s eerste boek zijn alle gerechten zonder vlees of vis. En nee, dat mis je absoluut niet!

3. Over rook - Meneer Wateetons
De broodnodige tegenhanger van alle vegetarisch getinte kookboeken in huis en in de praktijk een echt mannenboek. Manlief en zoon zijn de hele zomer in de weer geweest met zeer smakelijke resultaten.

Het is dat Rijntjes Keukengeheimen van Lizet Kruyff & Judith Baehner in 2013 is uitgekomen anders had ik die ook toegevoegd aan het lijstje.  En wat jammer dat de eerste druk I love groente van Janneke Vreugdenhil uit 2013 is (de 3e druk dateert van april 2014) want die had ik ook heel graag in mijn top 3 gezet.Over de auteur

Kitchen Table Happiness

27 volgers
27 boeken
0 favorieten


Reacties op: De Top 3 Kookboeken van Marlene Bijlsma

 

Gerelateerd