Hebban vandaag

Community /

De verborgen schatten van Hebban #2

door Hebban Crew 6 reacties
Hebban is zo omvangrijk dat het best even wennen is om je weg te vinden. Dit zijn de leukste ‘verborgen’ functies van je favoriete boekensite en -app.

Lees ook de eerste aflevering van verborgen schatten van Hebban.

Je bent op zoek naar je volgende favoriete boek

Je volgende favoriete boek ontdek je vast en zeker met de Hebban Boekentipper in. Recensenten, genrespecialisten, boekverkopers en de fanatiekste lezers zitten klaar om je van persoonlijke leestips te voorzien op basis van drie favoriete boeken en verdere informatie die jij geeft. Inmiddels zijn er 3.000 boekentips op maat afgeleverd. Deze feature is site-only.

Je zoekt boeken passend bij je leesactiviteiten

Hebban helpt je graag je volgende favoriete boek te ontdekken. Op de Aanbevelingen-pagina in je profiel vind je persoonlijk voor jou samengestelde leestips. De aanbevelingen zijn gebaseerd op de boeken die jij leuk vond en de leeservaringen van vele duizenden andere lezers en onze experts. Zet de boeken die je wilt lezen snel op je 'wil ik lezen' plank. Klik je op het prullenbakje dan verdwijnt het boek uit deze lijst. Deze feature is site-only.

Je wilt met je medelezers van mening wisselen over een onderwerp

Hebban Topics is dé plek waar jij in gesprek kunt gaan met andere lezers. Heb je een vraag, een tip of een verzoek, een leuke trivia die je graag wilt delen of ben je op zoek naar een boek of achtergrondinformatie over een auteur, dan is Topics the place to be! Open zelf een Topic, haak aan bij een discussie of help een medelezer uit de brand met het langverwachte antwoord op een prangende vraag. Deze feature is site-only.


Je wilt ál je boeken op Hebban hebben staan

In de Hebban database vind je miljoenen boeken, oud, nieuw, Nederlands, Engels, allerlei genres. Maar jij leest nét dat ene boek dat niet op Hebban te vinden is. Je kunt volledig zelfstandig en direct boeken die je nog mist in de database, zelf toevoegen. Vul alle gegevens over het boek in en je belandt direct op de kersvers aangemaakte boekpagina, waar je meteen het boek op Gelezen kunt zetten, een recensie kunt schrijven, sterren kunt geven of het boek voor je Challenge kunt aanvinken. Deze feature is site-only.

Ik wil lid worden!Over de auteur

Hebban Crew

2367 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De verborgen schatten van Hebban #2

 


Gesponsorde boeken