Hebban vandaag

Interview /

De Vijf Favorieten van... Sabine Koning

Food blogs zijn in hoog tempo de culinaire wereld aan het veroveren. Met duizenden lezers per maand hebben ze veel invloed en een grote schare fans. Niet zelden maakt een foodblogger alsnog de overstap naar papier. Sabine Koning van de food& travelblog OhMyFoodness (OMF) is zo iemand.
Haar eerste kookboek Guilty Pleasures verschijnt in november. Hierin deelt ze ‘meer dan 60 overheerlijke onweerstaanbare caloriebommen die zo schandalig lekker zijn dat je je er eigenlijk voor zou moeten schamen.’
Lees hier haar Vijf Favorieten in de keuken.


Gerecht

Bijna niet te beantwoorden als Foodie en staat voor mij gelijk aan het vragen aan een DJ wat zijn favoriete plaat is. Er is een aantal dingen waar je mij echt wakker voor mag maken: sushi (hoe afgezaagd, maar ik ben er dol op) en een goede risotto. Mijn favoriete fastfood is pizza.   

(tv/chef)Kok

Ik houd van Matt Preston! Heerlijk hoe hij echt guilty kan koken. En bovendien vind ik hem ook heel vermakelijk om naar te kijken. Hij ligt alles op zo'n grappige manier uit dat ik me voor kan stellen dat zelfs niet-kokers aan de slag willen gaan.  

Maaltijd

Het avondeten. Hoewel ik bakken heel erg leuk vind houd ik ervan om te experimenteren met het avondeten. Pasta op honderd manieren, lekkere burgers. Ik ben er dol op. Ik sla liever het ontbijt en de lunch over dan het diner.  

Tv-kookprogramma

Masterchef Australia. Maar dan ook echt alleen de Australische variant. George, Matt en Gary vormen echt een gouden combinatie en wanneer ze Heston Blumenthal dan ook nog eens uitnodigen voor een week zit ik helemaal aan de buis gekluisterd.  

Website/foodblog/tijdschrift.

Mag ik hiermee valsspelen? Ik ga natuurlijk sowieso voor foodblogs. Tijdschriften lees ik namelijk nauwelijks. Maar ik ga voor Pinterest! Dit is echt dé plek waar alle fijne (food)blogs gebundeld zijn en als ik op zoek ben naar inspiratie vind ik dit altijd op Pinterest. Ik heb dan ook niet één foodblog die ik tot in detail volg of iedere dag lees. Op mijn eigen blog na natuurlijk!  Over de auteur

Caroline Soesbergen

27 volgers
78 boeken
5 favoriet


Reacties op: De Vijf Favorieten van... Sabine Koning

 

Gerelateerd

Over

Sabine Koning

Sabine Koning

Sabine Koning blogt al vanaf haar twaalfde, over de meest uiteenlopende onderwer...

Gesponsorde boeken