Advertentie

Hebban vandaag

Community /

De vrienden van de Hebban Feelgood Club

In ons nieuwe Door lezers-kanaal vind je ook wekelijks een uitgelicht artikel van de Hebban Feelgood Club. De enthousiaste dames lezen zich een slag in de rondte, maar hebben ook nog tijd om nieuwe vrienden te maken. Bijvoorbeeld jij! Lees hun uitnodiging en ontdek de eregalerij.

Word Vriend van de Hebban Feelgood Club

Als Hebban Feelgood Club verzorgen wij met veel enthousiasme deze spot voor de liefhebbers van feelgood boeken. Ben jij net als wij fan van ons geliefde genre? Dan kan je nu vriend van van onze Feelgood Club worden! We vinden het namelijk leuk om jou beter te leren kennen en je welkom te heten in ons clubhuis. En wat het helemaal feelgood maakt, is dat jij als vriend van de club altijd een streepje voor hebt bij leuke acties die we organiseren! Wie wil dat nu niet?

Hebban Feelgood Club

De niet te stuiten roze dames van de Hebban Feelgood Club betrekken je graag bij hun plannen. Praat mee in het café, laat weten wat je leuk vindt en word vriend van de Hebban Feelgood Club. Dit kan je unieke kansen opleveren op meeleesprojectjes. Ben jij ook dol op romantische boeken en chicklit, haak dan bij ze aan.

We Love Feelgood Leestips: Welkom bij de Feelgood Club / Wie daagt ons uit voor een buddy read?

Hoe word ik vriend of vriendin van deze club?

Heel eenvoudig. Klik eerst op de ‘volgen’-knop bovenaan de We Love Feelgood-spot. Je bent er dan van verzekerd dat je de leukste artikelen direct in je mailbox ziet verschijnen. Nu je volger bent van de spot, kun je ook vriend(in) worden.

Ja, ik wil graag vriend worden!


De Feelgood eregalerij

De Hebban Feelgood Club is heel blij met al hun oude en nieuwe vrienden. Daarom zetten ze iedereen in de Feelgood Eregalerij. Kijk snel wie al vriendschap heeft gesloten met de Hebban Feelgood Club en sluit aan!

Ja, ik wil in de eregalerij!

Wij zijn gek op ze, onze genreclubs. Op hun spots We Love CrimeWe Love FeelgoodWe Love YAWe Love Lit en We Love Scifi & Fantasy trakteren ze de liefhebbers van hun genre al vele maanden op de leukste artikelen over boeken en auteurs. Lezers voor lezers. Sinds eind vorig jaar hebben we ook The Hebban Readers Club die zich stort op de nieuwste boeken in het Engels taalgebied. Vanaf maandag lichten we elke dag een artikel van één van de genreclubs uit in het nieuwe kanaal.
  Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De vrienden van de Hebban Feelgood Club

 

Overig

Feelgood

op 16 januari 2018 door Renate 7 boeken 7 volgers 1 reactie 1 like

Hebban Spots

Fabulous Feelgood!

603 volgers

Welkom bij Fabulous Feelgood! 'The place to be' om te praten over feelgood romans in de ruimste zin van het genre: romantiek, chicklit, historische romans en heel veel andere mooie boeken. Deel je...

Gesponsorde boeken