Advertentie

Hebban vandaag

Community /

De vrienden van de Hebban Thriller Club

Gisteren lanceerden we het Door lezers-kanaal, waar onze ambassadeurs en een keur van enthousiaste bloggers de dienst uitmaken. Met elke dag een nieuw artikel van een van onze Hebban genreclubs is er altijd iets te beleven! De Hebban Thriller Club opende het kanaal met een listmania van thrillers van Duitse origine. En nu vragen ze jou om hun vriend te worden. Wat zeg je ervan?

Word Vriend van de Hebban Thriller Club

Chantal, Elly, Evy, Fany, Gert, Greet, Joyce, Karina, Kees en Silvia van de Hebban Thriller Club verzorgen met veel enthousiasme de We Love Crime-spot voor de liefhebbers van spannende boeken. Ben jij net als zij fan van thrillers, detectives en andere spannende boeken, word dan vriend(in) van de Hebban Thriller Club. Onze genreambassadeurs leren je graag beter kennen en als vriend of vriendin van de club heb je altijd een streepje voor bij leuke acties die georganiseerd worden.

Hebban Thriller Club

Lees mee met deze die hard-thrillerliefhebbers. Ontdek de nieuwste boeken, de leukste auteurs en de spannendste listmania’s. Word vriend van de Hebban Thriller Club en lees mee, draag je steentje bij aan artikelen die jij leuk vindt en ontvang exclusieve uitnodigingen tot uitdagende samenleesprojecten.

We Love Crime Leestips: IJskoud (1 titel x auteurs) / Seriepersonages: Robert Langdon

Hoe word ik vriend of vriendin van deze club?

Heel eenvoudig. Klik eerst op de ‘volgen’-knop bovenaan de We Love Crime-spot. Je bent er dan van verzekerd dat je de leukste artikelen direct in je mailbox ziet verschijnen. Nu je volger bent van de spot, kun je ook vriend(in) worden.

Ja, ik wil graag vriend worden!


Wil je nu al
meedoen?

Elke maand kiest de Hebban Thriller Club een 'duimpjesboek', waarbij een positief of negatief oordeel onderbouwd wordt met een motivatie. Op 7 februari is Zeg dat je van mij bent van Elisabeth Norebäck aan de beurt. Ook wordt er elke maand een eerste deel in een serie gelezen. Houd de spot komende zondag in de gaten en ontdek welk seriepersonage in februari in de kijker staat. Wil jij graag aanhaken? 

Ja, ik wil graag meedoen!

Wij zijn gek op ze, onze genreclubs. Op hun spots We Love CrimeWe Love FeelgoodWe Love YAWe Love Lit en We Love Scifi & Fantasy trakteren ze de liefhebbers van hun genre al vele maanden op de leukste artikelen over boeken en auteurs. Lezers voor lezers. Sinds eind vorig jaar hebben we ook The Hebban Readers Club die zich stort op de nieuwste boeken in het Engels taalgebied. Vanaf maandag lichten we elke dag een artikel van één van de genreclubs uit in het nieuwe kanaal.
 Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De vrienden van de Hebban Thriller Club

 

Overig

Thrillers

op 18 januari 2018 door Joyce Remmerswaal 8 boeken 44 volgers 8 reacties 2 likes

Hebban Spots

Thriller Café

789 volgers

Welkom in het Hebban Thriller Café. Deel je leestips, leeservaringen, leeswensen en alle andere bijzonderheden rond boeken in het thrillergenre hier met gelijkgestemde zielen. Dit café wordt...

Gesponsorde boeken