Advertentie

Hebban vandaag

Community /

De vrienden van de Hebban Young Adult Club

In ons nieuwe Door lezers-kanaal vind je ook wekelijks een uitgelicht artikel van de Hebban Young Adult Club. Deze enthousiaste jongedames delen een grote liefde voor YA in welke vorm dan ook! Kun jij ook zo genieten van YA-boeken, -series, -boekenleggers en -merch en wil je daarover kletsen? Word dan vriend van de YA Club.

Word Vriend van de Hebban Young Adult Club

Als YA Club zorgen we er met veel liefde en enthousiasme voor dat onze spot gevuld blijft met artikelen over ons favoriete genre; Young Adult! Ben jij net als wij fan van dit geweldige genre, word dan vriend(in) van de Hebban Young Adult Club. Wij vinden het namelijk leuk om jou als vriend of vriendin te leren kennen, en als je bevriend wordt, heb je altijd een streepje voor bij leuke acties en dingen die wij organiseren!


Hebban Young Adult Club

Wie je ook bent, jong of oud, dik of dun, klein of groot; kom bij de club! In de reacties kunnen we praten over aanraders, schrijvers die we nog willen ontmoeten en veel meer. Behalve dat we natuurlijk met jullie meekletsen in de reacties, kunnen jullie alvast wat lezen over ons op deze pagina waar we onszelf voorstellen.

We Love YA Leestips: 9 aanraders van boekverkopers / 4 tips tegen Reading Slumps

Hoe word ik vriend of vriendin van deze club?

Heel eenvoudig. Klik eerst op de ‘volgen’-knop bovenaan de We Love YA-spot. Je bent er dan van verzekerd dat je de leukste artikelen direct in je mailbox ziet verschijnen. Nu je volger bent van de spot, kun je ook vriend(in) worden.

Ja, ik wil graag vriend worden!


Het YA-alfabet

De YA Club stelt een overzicht met YA-titels samen op alfabet. Laat jij ze weten welke boeken je nog mist en absoluut niet mogen ontbreken?

Ja, ik weet nog boeken voor het YA-alfabet!

Wij zijn gek op ze, onze genreclubs. Op hun spots We Love CrimeWe Love FeelgoodWe Love YAWe Love Lit en We Love Scifi & Fantasy trakteren ze de liefhebbers van hun genre al vele maanden op de leukste artikelen over boeken en auteurs. Lezers voor lezers. Sinds eind vorig jaar hebben we ook The Hebban Readers Club die zich stort op de nieuwste boeken in het Engels taalgebied. Sinds maandag lichten we elke dag een artikel van één van de genreclubs uit in het nieuwe kanaal.
  Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De vrienden van de Hebban Young Adult Club

 

Hebban Spots

Liefde voor YA

649 volgers

Welkom bij "Liefde voor Young Adult"! We zijn dol op YA-boeken en willen onze liefde hiervoor graag met jullie allemaal delen. Je kan hier samen met ons praten en discussiëren over alles wat met...

Gesponsorde boeken