Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Nieuws /

De Week van het Vergeten Boek komt er weer aan!

door Hebban Crew 326 reacties
Van 20 tot en met 26 oktober organiseert Hebban voor de tweede keer de Week van het Vergeten Boek. Klim in je boekenkast en ga op zoek naar dat ene boek dat je zo ontzettend graag wilde hebben en lezen, maar dat om de een of andere reden nog steeds ongelezen op de plank staat. Daar gaan we de komende weken verandering in brengen!

Iedere lezer heeft er wel een: dat ene boek dat al jaren in een hoek van je boekenkast ligt te verstoffen, terwijl je er zó enorm naar uitkeek om het te lezen. Hebban daagt je uit om dit exemplaar nu toch eens op te pakken. En om dat duwtje in de rug te geven, zorgt de Hebban-redactie natuurlijk voor een leuke beloning.  

Het Vergeten Boek:
definitie: een boek dat al heel lang in het bezit is, een hoge notering op de wil-ik-lezen-lijst heeft, en toch nog steeds ongelezen in de kast staat  

Meld je aan!

Ga jij de komende weken aan de slag met jouw Vergeten Boek? Laat het ons weten! Klik op onderstaande knop om je in te schrijven. Vul je meteen de enquête in? Dan maak je kans op een van de leuke verrassingsenveloppen van Hebban. Bovendien krijgt iedereen die vóór 15 november een recensie van zijn of haar Vergeten Boek op Hebban achterlaat de keuze uit drie ebooks!

De Week van het Vergeten Boek

Tijdens de Week van het Vergeten Boek van 20 t/m 26 oktober a.s. kun je de ervaringen van andere veellezers en auteurs lezen, inspireren boekverkopers je met hún vergeten boeken en delen we de resultaten van de enquête.  

Fill out my online form.Over de auteur

Hebban Crew

2554 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De Week van het Vergeten Boek komt er weer aan!