Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Algemeen /

De winnaars van de Hebban Awards 2015 zijn bekend

door Hebban Crew 8 reacties
September en oktober stonden voor een groot deel in het teken van de Hebban Awards: de verkiezing van de beste boeken van het jaar. Er werden 26.384 stemmen uitgebracht. Vanavond werd de uitslag bekendgemaakt.

Kom hier dat ik u kus van de Vlaamse auteur Griet op de Beeck werd door de lezers uitgeroepen als beste roman van het jaar. Kim Moelands is met De vrouw in de spiegel de winnaar in de categorie ‘beste thriller’ en Gouden jaren van Annegreet van Bergen is het beste non-fictieboek van het jaar volgens de lezerscommunity. 

Zowel Mel Wallis de Vries (beste young adult) als Martijn Adelmund & Iris Compiet (beste fantasy) wonnen de Hebban Award voor de tweede keer op rij. In de categorie ‘vertaald’ zijn er onder meer Hebban Awards voor Jamie Oliver (beste kookboek), Anthony Doerr (beste roman), Paula Hawkins (beste thriller), Jill Mansell (beste feelgood) en Robin Hobb (beste fantasy). Klik hier voor alle aftelfilmpjes. 

Dinsdag 17 november a.s. worden de prijzen uitgereikt tijdens de Hebban Awards Afterparty.

 

Klik op de afbeeldingen hieronder voor de uitslag per categorie.


Over de auteur

Hebban Crew

2488 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De winnaars van de Hebban Awards 2015 zijn bekend

 

Overig

Hebban Awards 2015

op 12 november 2015 door Hebban Crew 16 boeken 26 volgers 0 reacties 4 likes