Advertentie

Hebban vandaag

Community /

De Zomerlezenactie: Hebban geeft 250 boeken weg!

door Hebban Crew 289 reacties
De zomer is de ideale tijd om te lezen: op vakantie vanuit de luie strandstoel of in de vrije uren na werk tijdens lange zomeravonden. Ben je nog op zoek naar nieuw leesmateriaal of heeft je Hebban Reading Challenge een nieuwe impuls nodig? Hebban ruimt op en verdeelt zo'n 250 boeken onder deelnemers aan de Hebban Zomerlezenactie!

Update: deze actie is gesloten, alle boeken zijn vergeven.

De Hebban Head Office heeft een grote voorjaarsschoonmaak ondergaan. Natuurlijk wil de redactie lezers graag blij maken met alle bijzondere boeken die nog een nieuw onderkomen zoeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gesigneerde eerste druk van Dan Browns Origin? Of een exemplaar van de originele Hebban-leesclubedities van de genomineerden voor de Libris Literatuur Prijs 2018? Missende exemplaren uit je favoriete serie misschien? Of wil je minder bekende auteurs ontdekken? Het kan door onderstaand formulier in te vullen.  

Hoe werkt het?  

1.     Vul onderstaand formulier volledig in en kies uit de lijst beschikbare boeken (max) drie titels die jij graag aan jouw collectie toe zou willen voegen.
2.     Zet de drie titels ook op jouw wil-ik-lezen-plank.  

Het formulier blijft 7 dagen open. Vervolgens verdeelt de Hebban-redactie de boeken onder de inschrijvers (maximaal een boek per persoon). Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de opgegeven voorkeur.  

De winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Geen prijs? Niet getreurd! Bekijk de winactiepagina voor alle lopende giveaways.  

Update: deze actie is gesloten, alle boeken zijn vergeven.

Hebban Reading Challenge  

Hoe gaat het met jouw Reading Challenge? Lig je op schema of moet je een inhaalslag maken? Welke categorieen zijn afgevinkt en welke moet je nog invullen? Heb je extra tips nodig? Laat het ons hieronder weten of gebruik de Boekentipper:      

Vraag een Boekentippertip aan

Ben je de uitdaging nog niet aangegaan? Je kunt je nog altijd aanmelden voor het tweede halfjaar van 2018.

Start je Hebban Reading Challenge 2018! Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De Zomerlezenactie: Hebban geeft 250 boeken weg!

 

Gesponsorde boeken