Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Debuut Lena Dunham verschijnt 7 oktober

Op 1 oktober 2014 verschijnt bij uitgeverij Meulenhoff Not that kind of girl, het literaire debuut van multitalent Lena Dunham: auteur, producer én hoofdrolspeler van de hitserie Girls. In Amerika leidde Dunhams boek tot een van de verhitste veilingen ooit, de rechten werden voor 3,7 miljoen dollar verkocht.

In dit zeer persoonlijke ideeënboek bewijst Lena Dunham eens te meer dat ze niet alleen de stem van haar generatie is, maar neemt ze bovendien een prominente plek in tussen de meest authentieke, intelligente Amerikaanse auteurs van deze tijd. In rauw, geestig proza vertelt ze over geweldige nachten met afschuwelijke mannen en afschuwelijke dagen met geweldige vrienden. Ze deelt haar dromen, ambities en succes met haar lezers, maar ook haar frustraties over seks, mode, vriendschap, ouders en alle andere aspecten van het leven die twintigers en dertigers anno nu bezighouden.
 

In 
Not that Kind of Girl toont Lena Dunham dat ze het ultieme voorbeeld is voor iedereen die ware liefde zoekt, een (creatieve) carrière ambieert, vriendschappen onderhoudt en overal succesvol in wil zijn zonder te hoeven kiezen.
 

‘Wat me omverblies was niet zozeer Lena Dunhams openhartigheid. Het zat ’m in haar schrijfstijl, die vol verrassingen zit wanneer je ze het minst verwacht. Een steengoed, revolutionair boek.’ – 
David SedarisOver de auteur

Hebban Crew

1821 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Debuut Lena Dunham verschijnt 7 oktober

 

Gerelateerd

Over

Lena Dunham

Lena Dunham

Lena Dunham (1986) is filmmaker en actrice. Ze studeerde creatief schrijven...