Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Debuut van Anya Koek

Deze week verschijnt het boek 'Nachtdienst' van Anya Koek. Een doktersroman van Nederlandse bodem dat zich afspeelt in het ziekenhuis. Het is een nieuwe guilty pleasure die je zeker eens gelezen moet hebben.

Anya Koek

Nachtdienst is het debuut van Anya Koek. Een nieuwe naam, of toch niet? De auteur heeft wel degelijk ervaring met schrijven. Zo is ze bijvoorbeeld al jarenlang scenarioschrijfster van onder anderen de serie SpangaS.

Over nachtdienst

Medisch Centrum West herleeft! Ergens in Nederland staat het ziekenhuis Roderijck Veste. Onder leiding van directeur Boudewijn vormen internist Ava, ambulancebroeder Stef, cardioloog David, verpleegkundige Lonneke en coassistent Roelof er een hecht team dat met de meest uiteenlopende uitdagingen te maken krijgt.


Natuurlijk is er de dagelijkse medische praktijk, van ongelukken tot -ernstige ziektes – maar ook krijgt het ambulancepersoneel wel eens te maken met agressie, komen er onverzekerde illegalen binnen op de eerste hulp en moeten er verwaarloosde ouderen en mishandelde kinderen worden opgevangen.

Al redden ze soms levens, ook medici zijn maar gewone mensen. Ze worden verliefd, zijn jaloers, ambitieus, bang of ijdel. Kan Ava Stefs onverwachte promotie verkroppen? Lukt het Boudewijn om de verleiding van een affaire met een collega te weerstaan? En weet Lonneke David ervan te overtuigen dat zij de ware voor hem is?


Fragment lezen?

Alvast een stukje lezen van dit boek om te kijken of het iets voor je is? Klik hier!Over de auteur

Hebban Crew

1941 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Debuut van Anya Koek

 

Gerelateerd