Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Deel 2 van Destiny’s Plan

'Fortuinlijke minnaar' van Sherryl Woods is het tweede deel in de serie Destiny’s Plan. Footballspeler Mack moet van zijn tante maar eens naar het ziekenhuis, want er ligt een ziek kind dat een grote fan is van hem. Oh en de arts die er werkt is wel een erg leuke vrouw. Vindt zij Mack echter net zo leuk?

Over Sherryl Woods

Sherryl Woods is niet meer weg te denken uit het romantische genre. Ze heeft talloze boeken geschreven vanuit haar huis dat uitkijkt op de zee. Ze weet fans over de hele wereld mee te krijgen.

Destiny’s Plan

De miniserie Destiny’s Plan gaat over vier broers, die samen besluiten te ontsnappen aan de koppelpraktijken van tante Destiny. Ieder boek gaat over een andere broer. De delen zijn prima los van elkaar te lezen.

Fortuinlijke minnaar

Footballheld Mack is echt niet op zijn achterhoofd gevallen. Wanneer zijn tante Destiny erop aandringt dat hij maar eens een bezoek aan het ziekenhuis moet brengen om een ziek kind dat een groot fan van hem is op te beuren – en, o ja, meteen even kennis te maken met die beeldschone briljante vrouwelijke arts – is hij meteen op zijn hoede.

Dokter Beth Browning houdt juist een vurig pleidooi tegen football en de bijkomende blessures, wanneer Mack Carlton achter haar opduikt. Aanvankelijk moet ze niets hebben van deze playboy, maar ze moet toegeven dat zijn bezoekjes haar jonge patiëntje goeddoen. En dat hij toch niet zo’n leeghoofd is als ze had gedacht. En dat hij eigenlijk héél aantrekkelijk is…Over de auteur

Hebban Crew

2142 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Deel 2 van Destiny’s Plan

 

Gerelateerd

Over

Gesponsorde boeken