Hebban vandaag

Nieuws /

Deel jouw mooiste boeken aller tijden en win een Hebban-tas

door Hebban Crew 54 reacties
Wat zijn jouw mooiste vijfentwintig boeken die je ooit las? Laat het ons weten door op Hebban jouw Top 25 aan te maken. Doe je dat voor 23 augustus a.s. dan maak je kans op een spiksplinternieuw Hebban-tasje.

Net als vorig jaar gaan we bij Hebban ook dit jaar op zoek naar de duizend mooiste boeken aller tijden. Dat doen we aan de hand van de Mooiste Boeken-lijstjes van al onze leden. Op 23 augustus maken we een snapshot van alle top 25 lijstjes van alle Hebban-leden en dan gaan we rekenen. Hoe hoger een boek op jouw lijstje staat, hoe meer punten het krijgt. Daarnaast kijken we naar het aantal vermeldingen van het boek en dat levert ook weer punten op. Het boek met de meeste punten eindigt op de eerste plek.  

Meer weten over het samenstellen van jouw Top 25? Klik dan hier.    

  

Wil jij een exclusief Hebban-tasje winnen? Onder alle Hebban-leden die hun Top 25 tussen 15 juli en 23 augustus aanmaken óf wijzigen verloot de Hebban Crew maar liefst 50 exemplaren.

Vul dit formulier in om kans te maken op een exclusieve Hebban-tas.

Wil je nog meer doen om jouw Top 25 en de Hebban 1000 onder de aandacht te brengen van andere lezers? Deel dan de top 3 van jouw mooiste boeken via social media. Hoe?

  • Deel drie dagen lang jouw top 3 door dagelijks een cover te onthullen
  • Doe dit via Instagram of Instagram Stories, Facebook en/of Twitter (vergeet @hebbannl niet te taggen)
  • Tag de vrienden die je wilt aansporen om ook hun favoriete boeken met jou te delen  
  • Gebruik de hashtag #mijn25mooisteboeken

 

Ga naar het Hebban 1000-café

Onder alle deelnemers die de hashtag #mijn25mooisteboeken gebruiken, verloten we nog eens 5 gevulde (!) Hebban-tasjes met daarin een boek, Hebban-boekenleggers en Hebban-ansichtkaarten.      

Begin vandaag met je persoonlijke top 25

Surf naar hebban.nl/1000 en maak jouw persoonlijke lijst van vijfentwintig mooiste boeken die je ooit las aan. Een prachtige trip down memory lane. Want welke boeken maakten in jouw leven een onuitwisbare indruk? Om welke boeken heb je hardst gelachen of gehuild? Welke trokken je uit je leesdip of heb je heel vaak getipt aan vrienden, familie of collega's? Dat zijn de boeken die een plekje op jouw Top 25 Mooiste Boeken verdienen.  

Om een top 25 aan te maken heb je een (gratis) Hebban-account nodig. Je bepaalt zelf of de lijst die je maakt zichtbaar is voor iedereen, alleen voor leden of alleen voor jezelf. 

Klik hier en begin direct!

Wil je ook kans maken op zo'n kek linnen Hebban-tasje, klik dan hier voor de spelregels.Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Deel jouw mooiste boeken aller tijden en win een Hebban-tas

 

Hebban Spots

Hebban 1000 Café

55 volgers

Net als vorig jaar gaan we bij Hebban ook dit jaar op zoek naar de duizend mooiste boeken aller tijden. Dat doen we aan de hand van de Mooiste Boeken-lijstjes van al onze leden....


Gesponsorde boeken