Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Derde film Pietje Bell op stapel

Er is een derde film over Pietje Bell in de maak. Uitgeverij Kluitman en filmproducent Shooting Star hebben vorige week een contract daartoe getekend.

Na het succes van de films Pietje Bell (2002) en Pietje Bell 2 De jacht op de Tsarenkroon (2003) zal Maria Peters ook nu weer verantwoordelijk zijn voor de regie en het scenario van de derde film over de Rotterdamse kwajongen.

Peters heeft ongelooflijk veel zin om te beginnen met schrijven: ‘Ik heb zoveel plezier gehad tijdens het maken van de eerste twee Pietje Bell films. Laatst zag ik ze weer en moest er weer om lachen. De films zijn nog steeds zo leuk en tijdloos. Ik voel me geïnspireerd om aan een nieuw verhaal te mogen werken.’

Uitgeverij Kluitman is erg blij met deze samenwerking en is ervan overtuigd dat de film wederom een groot succes gaat worden. Auteur Chris van Abkoude schreef het eerste boek over Pietje Bell ruim 100 jaar geleden. De boeken zijn sinds verschijnen altijd in druk gebleven.

Shooting Star, bekend van onder andere de Carry Slee-films en De groeten van Mike, produceert Pietje Bell 3, die in 2018 in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.
Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Derde film Pietje Bell op stapel

 

Gerelateerd

Over

Chris van Abkoude

Chris van Abkoude

Chris van Abkoude schreef in zijn tijd circa 40 boeken, waarvan de bekendste de ...

Gesponsorde boeken