Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Derde Galbraith in april 2016

In april van dit jaar meldden we al dat in het najaar van 2015 een nieuwe misdaadroman van Robert Galbraith werd verwacht, 'Career of Evil'. Net zoals de eerdere twee delen over Cormoran Strike zal ook dit boek in Nederland worden uitgebracht door de Boekerij.

Career of Evil zal op 20 oktober in het Engels verschijnen. De Nederlandse vertaling wordt in april 2016 verwacht. Galbraith meldde het afronden van zijn manuscript op twitter, waarna hij gefeliciteerd werd door auteur J.K. Rowling. Hoe aardig, ware het niet dat Galbraith een pseudoniem is van Rowling.

Van de Cormoran Strike-serie schijnen al meer delen te zijn geplot en gepland dan de zeven van Rowlings Harry Potter-reeks. Filmrechten zijn aan de BBC verkocht, die minstens drie seizoenen belooft. De eerste twee boeken, Koekoeksjong en Zijderups scoren een gemiddelde vier sterren op Hebban en staan op veel Hebban-boekenplanken: wil ik lezen, heb ik gelezen, maar ook vaak op de favorietenplank. Vind je het moeilijk om nog driekwart jaar te wachten? Dan maken we het je nu nog moeilijker door een tipje van de sluier op te lichten voor het komende boek:

"Als Robin Ellacott een mysterieus pakket opent, ontdekt ze tot haar afgrijzen dat er een afgehakt vrouwenbeen in zit. Haar baas, privédetective Cormoran Strike, is minder verbaasd, maar niet minder gealarmeerd. Vier personen uit zijn verleden zouden dit op hun geweten kunnen hebben – Strike weet dat geen van hen terugdeinst voor afschuwelijke wreedheden.

 

Terwijl de politie zich steeds meer richt op één verdachte, wordt Strike steeds meer overtuigd dat dit niet de dader is. Robin en hij nemen de zaak persoonlijk op en ze gaan graven in de duistere en verwrongen werelden van de andere drie mannen. Maar dan vinden er meer gruweldaden plaats."
Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

939 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Derde Galbraith in april 2016

 

Gerelateerd

Over

Robert Galbraith

Robert Galbraith

Achter het pseudoniem Robert Galbraith gaat niemand minder schuil dan J.K. Rowli...

Gesponsorde boeken