Advertentie

Hebban vandaag

Review /

Deze 31 boeken bespraken we deze week #36

Ons team van Hebban-recensenten bespreekt wekelijks tientallen nieuwe - en soms ook oudere - boeken. Iedere week zetten we op vrijdag alle recensies van de voorgaande zeven dagen in één overzicht. Dit zijn de Hebban-recensies van vrijdag 28 juli tot en met donderdag 3 augustus.

Bekijk hier alle besproken boeken van deze week

Highlights

De lezer moet zich vooral niet laten ontmoedigen door de dikte van het boek. Door de zeer toegankelijke schrijfstijl ben je er zo door heen. Het verveelt geen moment en aan het eind ben je echt een hele mooie en zeer interessante geschiedenisles rijker.
- Silvia van Gimst over Batavia

Naarmate Noah en Alizée meer en meer tegen die grenzen botsen en dat geloof in de oneindigheid van hun mogelijkheden afbrokkelt, wordt ook het boek naadloos donkerder en droefgeestiger. Een mooi geschreven boek is dit. Niet meteen geschikt voor wie even door een donkere periode gaat, maar absoluut een aanrader voor al die andere momenten.
- Marvin O. over En toen werd het zwart

Het verhaal vergt enige inspanning om te lezen, maar laat je met meer kennis achter. De zeer vaardige schrijfstijl van Schavemaker en haar trouw aan de thematiek van het verhaal maken de roman een zeer bijzonder debuut. Karkas is een verhaal dat niet loslaat.
- Anna Husson over Karkas

Het boek eindigt met een cliffhanger die reikhalzend doet uitzien naar het volgende deel. Als (voormalig) scenarioschrijver van Britse crimeseries weet Arlidge hoe je publiek aan je moet binden.
- Anne Terwisscha over Naar bed, naar bed

Zoals altijd laat Tellegen de lezer nadenken. Wat zorgt ervoor dat iemand gezien en gehoord wordt? Is dat omdat hij harder schreeuwt dan de anderen of omdat hij heel veel moeilijke woorden kan gebruiken, zodat iedereen denkt dat hij heel intelligent is?
- Geertje Otten over Het voornemen van de muis

Pinborough mag dan onverbloemd en confronterend uit de hoek komen, het entertainmentgehalte blijft te allen tijde zegevieren, mede dankzij de ongecompliceerde schrijfstijl. Deze trefzekere mix zorgt ervoor dat 13 minuten intrigeert, bezweert en zich moeiteloos een weg baant naar het lezershart.
- Joke De Meyer over 13 Minuten

In dat boek brengt hij de lessen in praktijk die hij jarenlang met veel bravoure aan anderen had verkocht tijdens zijn motivatiespeeches: hou jezelf een spiegel voor, ga op zoek naar wat anders voor je je verveelt.
- Victor de la Vieter over Raymann zoekt raad

Maar het is ook doodeng, want Juliet en Declan vertellen elkaar hun diepste geheimen. Bij elkaar gebracht door een verlies weten ze de vooroordelen te overwinnen tot hun verliefdheid het enige is wat telt.
- Iris Windmeijer over Brieven aan de duisternis

Bekijk hier alle besproken boeken van deze weekOver de auteur

Hebban Crew

2129 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Deze 31 boeken bespraken we deze week #36

 

Overig

Alle Hebban recensies van week 31 (2017)

op 03 augustus 2017 door Hebban Crew 31 boeken 0 volgers 0 reacties 2 likes
Gesponsorde boeken