Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Deze lifestylegids is onmisbaar voor iedere vrouw!

door Hebban Crew 1 reactie
In april 2015 verschijnt bij uitgeverij Brandt dé lifestylegids voor iedere vrouw, 'Serena's stijlgids'. Een must have voor iedere vrouw die houdt van beauty, mode, koken en interieur.

Over Serena's stijlgids

Hoe krul je haren zonder hitte, welke wenkbrauwvorm past het best bij jouw gezicht en hoe maak je smokey eyes? Welke basics moet je altijd in je kledingkast hebben hangen en hoe combineer je de meest te gekke outfits? Hoe maak je in een handomdraai heerlijke scrubs en lotions met ingrediënten uit je keukenkastje of simpel en snel de mooiste decoraties voor in huis?

Dat alles vertelt blogger Serena Verbon je in Serena’s Stijlgids, een must have voor iedere vrouw die houdt van beauty, mode, koken en interieur. Elke dag komen er 55.000 bezoekers op haar blog Beautylab.nl, waarop ze iedere dag twee artikelen plaatst. Beautylab is haar hobby, haar passie en haar werk in één, en vormt een belangrijk onderdeel van haar leven.

De combinatie van Serena’s beste mode-, beauty- en lifestyletips, een rijkdom aan nieuwe tips, diy’s en anekdotes, diepere achtergronden van beauty-ingrediënten, de historie van verschillende make-upproducten én de exclusief voor dit boek gemaakte foto’s, maken deze lifestylegids onmisbaar voor iedere vrouw.

Nieuwsgierig geworden?
Plaats dit boek dan op je 'Wil ik lezen' plankje.Over de auteur

Hebban Crew

1927 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Deze lifestylegids is onmisbaar voor iedere vrouw!

 

Gerelateerd

Over

Serena Verbon

Serena Verbon

Serena Verbon (1984) studeerde in 2006 af in Mlecular Biology aan de Hogeschool ...